![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ADAM GİBİ BİR TRANSFER YAPAMICAKLAR MI BUNLAR GS NİN BORÇ BATAGINA DÜŞTÜĞÜ GİBİ BİZDE DÜŞECEZ YAKINDA HACİZ GELMİŞ HALİLAGİÇTEN DÜŞÜNÜN HALİLAGİÇ İN PARAYI ÖDEYEMEMİŞLER HOLOSKOYU ALIYOLAR ![]() ![]() ![]() ![]() ADAMLARDAKİ DENGEYE BAK BEEE HAYRANIM BU YÖNETİMİN İŞLERİNE BATIRIN BATIRIN GELECEGİ BATIRIN
__________________ BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER!!!!!!!!! | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar benim bu transfere kizmamin sebebi adamin sozlesmesinde olan bir madde holoskonun sozlesmesinde zaten 6 milyonu veren alir diye bir sart var biz 5 veriyoz ustunede koray ve buragi veriyoz bu nerde gorulmus gecen sene burak 2.5 milyon degerindeydi koray en az okadardi simdi bakiyoruz 1 milyonluk acigi kapatmak icin kullaniyorlar yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
__________________ BESIKTASIN sampiyonluklari kadar serefli ve guzel galatasarayin borclari kadar paraniz fenerbahceyi sevmeyenler kadar dostunuz olsun | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Holosko iyi bir futbolcu ... çok yüsek bir maliyete geldi ... Ondan çok şeyler bekliyoruz ... İnşallah iyi bir performans sergileyecek ... Bizim işimiz holoskoya ve yeni gelen futbolculara sahip çıkmak ! ! | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bir siyahi alınacktır belki ama her siyahi oyuncu noumanın yerine alınıyor ama tutmuyor carew de nouma'yı tutumu ki ama holosko'nun geleceği belliydi ligin ilk dervresinde verdiği röportajdan sonra belli oldu
__________________ paramız mı var alkol alamaya tipimiz mi var kız tavlamaya karizmamız var şekil yapmaya BEŞİKTAŞLIYIZ işte o kadar "hepimiz aileyiz" | ||
| | |
| | #8 | ||
| Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben açıkçası holoskoyu tanımıyorum ama tanıdığım bi adam var o da KORAY AVCI...koray takımdakıhırsı ruhu ile oynayan ender futbolcularımızdan bırydı.canını dışıne takıp top oynayan cınstendi. on lıberoda gorev alıp o gorevıde layıkıyla yerıne getırmeye çalışan bi futbolcuydu..bence yazık oldu...
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tek memnun manisa yönetimi ve taraftarıdır herhalde ... İYİ KAZIKLADILAR BİZİ
__________________ ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |