![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben memnunum,charlton 6 milyon euro vermiş adama vesteldeyken biz neden 2-3 sene sonra 10 milyona satmayalım,bence yönetim ve teknik kadro bu ışığı gördü holoskoda ve gereken fedakarlığı yaptılar
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
| kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu takımda burak higuan ricardinho gibi oyuncular oynarsa hiç bi maçını izlemem.... korayı geri istiyormmmm..... lütfenn erturula bırakmayınnn transferi o bişey anlamaz diyenlere kapak olsun....gördügünz sinan engini resmen dalga geçiliyorz....siyahi oyuncu alıcaklarmış pascal tipinde.:@ | ||
| | |
| | #4 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kim ne derse desin takımdan korayı böylece yollamak naısl bir mantıktır yeter artık vefasızlık diz boyu oldu koray ruhu ile oynuyordu kimse aksini iddai edemez şimdi ne olacak önliberoda cisse tek mi oynayacak bu nasıl iştir ya herşeyden önce ayıptır.. Bi dünya ppara verdik burağı verdik bi de koray offfffffffff kafayı yicem ya bu holosko fıs çıkarsa o zaman ne olacak o stat başlarına yıkılmaz mı??
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ben çok memnunm inşallah bu adam 2. yarı golleri sıralar aksi takdirde bi form düşüklüğü başlarsa birço k söylenti olacak.Transferde üzüldüğüm tek nokta 5 milyon€ ya biz avrupadan süper bir adam alabilrdik aslında.Ama ligin 2. devresi için holosko tr ligini çok iyi biliyor.Beşiktaşı çok iyi tanıyo ve uyum sürecei olmıcak bence.Rakipleride iyi tanıyo gollerini atar gibime geliyo.Ama bakacaz belki rico diatta higuaınde gider bi forvetr daha gelir bellimi olur... | ||
| | |
| | #6 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | holosko ilk 3 hafta gol atamasın bakalım medya nasıl karıştıracak ortalığı. bence bu yılda böyle harcanıp gidecek. çok üzgünüm.transfer yapılmadan önce şampiyonuz diyordum artık susuyorum.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ya arkadaş valla şok oldum ya.Yani oha ama ha.Yaw bu kadar para verilir mi buna ya.Walla bişey bilmiyo bu yönetim.+ Koray gibi bir futbolcuya da yazık oldu.Ben de isterdim Holoskoyu ama bu fiyata ne holoskolar alınırdı bee.Geçmiş olsun artık.Her yıl yiyoz bu kazıklardan zaten | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | memnunuz canım ya Diatta ile dün yollarını ayıran siyah-beyazlılar Slovak golcünün işini bitirdi. Kartal, Holosko'nun bonservisine karşılık Manisaspor'a 5 milyon euronun (yaklaşık 8 milyon 600 bin YTL) yanısıra Koray ve Burak'ı verdi Serdar Sarıdağ / Milliyet Beşiktaş tranfer dönemi başlamadan ilk bombasını patlattı. Siyah-beyazlılar dün görüştükleri Diatta ile yollarını ayırmasının ardından Vestel Manisasporlu Holosko'yu renklerine bağladı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde dün Menajer Sinan Engin ile görüşen Diatta'nın ilk başta gitmek istemediği ancak daha sonra ikna olarak Beşiktaş'tan ayrılmayı kabul ettiği öğrenildi. Görüşmenin uzun sürmesi nedeniyle idmana çıkamayan Diatta'nın alacaklarının yanı sıra ekstra 100 bin euro paraya anlaştığı belirtildi. Senegalli oyuncunun bir kaç gün içinde yapılacak protokol sonucu Beşiktaş ile tamamen bağlarını koparacağı açıklandı. Diatta'yı ikna etmesinin ardından rahatlayan siyah-beyazlı yönetim harekete geçerek Holosko'nun işini bitirdi. Slovak golcü için Vestel Manisaspor'a 5 milyon euro (yaklaşık 8 milyon 600 bin YTL) bonservis ücreti ödemeyi kabul eden Beşiktaş, ayrıca Ege ekibine Koray ile Burak'ı verdi. Bu arada Burak'ın Vestel Manisaspor'a gitmek istemediği öğrenildi. HOLOSKO, TAKIM ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞTI Turkcell Süper Lig’de Vestel Manisaspor’dan Beşiktaş’a transfer olan golcü oyuncu Filip Holosko, takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Vestel Manisaspor’un resmi internet sitesinde yer alan habere göre Holosko, Manisa ekibinin kamp yaptığı Antalya’daki Kervansaray Otel’de takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Holosko, "Burada bulunduğum günden beri bana destek veren taraftarlara, yöneticilere, teknik heyete ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Vestel Manisaspor’un ligin ikinci yarısında başarılı olup, daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum" şeklinde konuştu. Kulüp asbaşkanı ve futbol şube sorumlusu Semih Vardarer ise Holosko’ya, Vestel Manisaspor’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Vardarer, "Holosko takımımıza çok önemli katkılar sağladı. Holosko’nun bundan sonraki futbol yaşamında daha da başarılı olmasını diliyorum. Onu Avrupa’nın en büyük takımlarında göreceğimiz günleri bekliyorum. Beşiktaş onun için iyi seçim oldu" şeklinde konuştu.
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hayırlı olsn çok isteniliyordu alındı. Ben verilen ücretten çok, bonservisi ile verilen futbolculara takıldım. Burak 22 yaşında, genç ve yetenekli bir oyuncu. Bir senedir klüpte sorunlar yaşıyor fakat kiralık olarak gönderilebilirdi.Umarım satın alma önceliği olarak satılmıştır. Ve Koray, stoper mevkiinde problem vardır, Koray oynar, ön libero da problem vardır, Koray oynar, orta saha da problem vardır Koray oynar, en az Cisse kadar yeteneklidir, yazık olmuş. Keşke yabancı futbolcu verilseydi. Mesela Hugain... Bu arada Karakartak68 rumuzlu arkadaşın yazdığı doğruysa da yönetim direkt istifa etsin... Bu kadar da beceriksiz değillerdir umarım...
__________________ SİYAH BEYAZ ÖLÜM YAŞAM | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |