![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam..! teşekkürler.! hayırlısı olsun.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | burakla ibrahim akın arasında çok büyük farklar var ibrahim akın 3 4 sezondur bu takımda ve hiçbir zaman iyi bir performas gösteremedi burağı 2. sonuki burak geçen sene ne çok iyiydi nede çok kötü kiralık verseler yine eywallah adam kendi oynamayı sevdiği bölgeden fazla oynayamayacağı bölgelerde oynadı bi insan böyle nasıl gelişirki zaten bi cristiano ronaldo nasıl oluştuki adam 17 yaşından beri sürekli 11 oynayan bi adam böyle bi adam kendini geliştirir tabi 11 oynarken hiçmi kötü oynamadı oynadı çok oynadı ama nooldu bugün dünyanın en büyük yıldızlarından biri demek istediğim futbolcuna gereken öenmi vermezsen bazı şeyleri ii empoze edemezsen ronaldinho olsa yine bi bok olmaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | abi ronaldinho cristiano ronaldo falan diyorsun da bu adamların hepsi ne oldum değil ne olacağım diyen adamlar. Her zaman kendilerini geliştirmek için bir şeyler yapan antremanlarda sürekli rakiplerine karşı kullanmak için yeni özellikler çalışan adamlar. Cristiano Ronaldo son zamanlarda sol ayağını çok iyi kullanmaya başladı mesela, Ronaldinho da artık şov adamı olmak yerine takım oyununu geliştiriyor. Burak boyunu çok aşan işlere kalkışıyor maç sırasında önce kendini yeterince geliştirmeli sonra böyle şeyler denemeli. Bence oynadığı bölgeyle çok çok fazla alakası yok. Burak gerçekten isteseydi bugün Manisa yerine 2 sene sonra BJK dan İtalya ligine gidebilirdi ama ben artık Burak tan pek bir şey olacağını sanmıyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | abi tek kelimeyle yorumuna bayıldım süpersin ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sene sonu görcez naaptıını ben idda ediyorum bu adam bizde gol atamaz 2 maç sora yedekte oturmaya başlar nede olsa ertuğrul ne yaptıgını bilmiyorrr..ne zman iyi bir teknik direktörümüz olcak yaa
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaşlar elbetteki holosko iyi bir oyuncu ben memnunum gelmesinden lakin 5 milyon euro + 2 tane futbolcu vererek alınmasını yadırgıyorum cokkk pahalı eğeerki bu adam bu paranın hakkını veremezse bütün türkiye bizimle alay eder yani okadar para verdiniz diye | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harbiden çok pahalı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaşlar ben umutluyum ama kabul etmek gerekir ki verilen para biraz fazla.Hele hele 5 milyon euronun üzerine Koray 'da eklenince.Burağa sevindim tabi ![]()
__________________ Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın,bırakın o ayrıcalık bizde kalsın! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yanında bobo arkasında gününde bi delgado ile cok can yakarlar belki ama ne bilim ne bulunmaz bi cevhermis buda bizmi bilmiyorduk bizemi yanlıs ögrettier ne bicim pazarlık etmekdir bu anlamadım salı pazarından bi teyzeyi kolundan kapıp götürsen daha ucuza alırdı vallahi ya hem 2 oyuncu hem 5 milyon euro dan bahsediyoruz kulübün bulundugu şu anki şartlarda gayet ciddi bir rakam. göreve geldiklerinden beri aldıgı adamların yönetim olarak yaptıkları hataların haddi hesabı yok hala akıllanmadılarmı bu adamlar paraları dagıtıyolar saga sola.. o kadar paraya memlekete 3.köprü yapılırdı be yuh batırdılar iyice her gecen günde batırıyolar. ondan sonra yok kaynak sıkıntısı yok borclar diye kulüp isminin önüne arkasına andik gundik reklamlar alıyolar salon isimlerini degistiriyolar iyice ayar ediyolar milleti
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |