![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu takıma gönül werdim ama boş yere çar çur etsin diye diil benim gönlümü önce uefa'ya kalarak sonra ikinci yarıda fenere en az 3tane çakarsa alır beşiktaş,ele güne rezil olduk ağlamaklı olduk herkes dalga geçerken bunun telafisini yapmalılar düzgün istiyosa lig sonuncusu olsun ama düzgün futbol oynasın canımı yesin.hakem 1vermesin 2vermesin 3 atsınlar kardeşim artık.revizyona gidilsin herkes kendine çeki düzen wersin bizi bukadar üzmeye hakları yok,güzel gün görelim biraz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | neyse bundan sonra hic kimse besiktasi unutmas.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dogru tabi...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazıklar olsun be
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | finlandiya yada etiyopya basınında çıktık mı mrk ediyorm ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | TARİHE BÖYLE Mİ GEÇECEKTİKKKK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |