![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğu belirtilen Eren Şahin’in yarın Diyarbakır’da Beşiktaş ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor arasında oynanacak Fortis Türkiye Kupası maçına heyecanla beklediği öğrenildi Eren'in çok sevdiği Beşiktaş'ın Diyarbakır'a gelmesinden büyük sevinç duyduğunu söyleyen arkadaşları, "Maça gitmek için sabırsızlanıyordu'' dedi. Eren Şahin'in cenaze namazına Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, AKP Diyarbakır Milletvekilleri, DTP Diyarbakır milletvekilleri Selahattin Demirtaş, Aysel Tuğluk, Gültan Kışanak, Batman Milletvekili Bengi Yıldız, Vali Hüseyin Avni Mutlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir katıldı. Cenaze namazının ardından Şahin'in cenazesi Şehitlik Mezarlığı'nda toprağa verildi. Burada Bakan Mehdi Eker ile Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Eren Şahin'ın mezarına toprak attı. Oğlunun mezarına kapanan Oya Eronota, "Benim ciğerimi yaktılar, bunu yapanların ciğeri de yansın. Oğlum 17 yaşında şehit oldu. 17 yaşında şehit olunur mu? Oğlum bu gece sen burada mı uyuyacaksın'' diye gözyaşı döktü. Dersane kapısında kızını bekliyordu Patlamada yaşamını yitirenlerden 42 yaşındaki Cengiz Kaya'nın, Diyarbakır Adliyesi'nde 2'nci İcra Müdürlüğü'nde görev yaptığı, olay sırasında dersaneye giden ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki kızı Merve Kaya'yı almak için patlamadan dakikalar önce adliye binasından ayrıldığı ortaya çıktı. Cengiz Kaya, dersanenin önüne ulştığında kulakları sağır eden korkunç patlamada yaşamını yitirdi. İki çocuk babası Kaya, Yenişehir Mezarlığı'nda bugün toprağa verilirken, gözyaşları sel oldu. Ali Emri İlköğretim Okulu öğrencisi Merve Kaya, kendisini dershaneden almak için gelirken korkunç patlamada ölen babasının mezarı başında ağıtlar yaktı. "O benim babam'' diyerek babasının mezarına kapanan Merve Kaya, "Neden geldin dershanenin önüne? Gelmeseydin baba! Sen gelemedin ben sana geldim baba! Babam dünyada bir taneydi. Baba sana söz veriyorum seni yaşatacağım'' diye gözyaşı döktü. Sinir krizleri geçiren Merve Kaya'yı yakınları güçlükle sakinleştirdi.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |