![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ewet bnde okudum bugun bu haberı ama smdılık rustuden ogrenecgı cok sey var daha ... ondan smdılık rustuye emant etmemız lazm kaleyı sahsen ... pişmesı lazm...
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | cordoba geldiğinde 30 yaşını aşmış kolombiya milli takımındada kaç yıldır oynuyordu hakan ise daha genç onun kadar tecrübeli değil ve onun kadar futbol yaşantısı yok o yüzden değerlendir me yaparken bunuda göz önüne alın hakan iyi kaleci olacak yetenekli ve yedek oturur derken milli takımda banko oynadı unutmayın hakana destek verirsek seneye iyi bir kaleci kazanacağız | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | liverpol maçını iyi incelersek golllerin altısın sol kanattan geldiğini göreceksiniz. kalecinin top sektirmelerinde kötü bir gününde olduğu kesin. ama şunu iyi düşünmek lazım o topun maçın seksenbeş dakikasında bizim kale içinde ne işi var? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | liverpol maçını iyi incelersek golllerin altısının sol kanattan geldiğini göreceksiniz. kalecinin top sektirmelerinde kötü bir gününde olduğu kesin. ama şunu iyi düşünmek lazım o topun maçın seksenbeş dakikasında bizim kale içinde ne işi var? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | avrupada berbat yedimi cok kotu gol yiyo ama daha genc olucak
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
helal olsun sana bak yeniden oku yazıyı Alıntı: kumandaci´isimli üyeden Alıntı ![]() bırak türkiyede dünyada isim zaten yaptı. bir maçta kalesinde sekiz gol görmesi isim yapmasına yetti de arttı bile. nerede yazmışım hakanın sekiz golde de hatalı olduğu söylermisin bana sonrada abartmışsın deme durduk yere insanlara | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
Neyse Hakan için şimdiden övgüler düzerek işte ülkenin yeni umudu demek yanlıştı bu yanlışa da düştük şu anda..Boyle genc kalecilerin 2-3 macına bakarak degerlendirilmesi kalecilerde kendilerini büyük gorme gibi bir duygu olusturur..Hakan da bunu gördük iştee..Şu ana kdar beşiktaş'a gelen en iyi kaleci Oscar Eduardo CORDOBA'dır...Üstüne kaleci tanımamm... ![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | hakan beşiktaşa gelmeden önce çok istiyodum hala aynı fikirdeyim yan toplara çalışması lazım tek kusur bu sert şutlarıda sektirmemesi lazım tabi
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | meriç abi sana katılmaktan başka denecek söz yok kalede yıllar sonra bir türk ve çok başarılı benimde çok desteklediğim isimdir hakan unutmayalım ki tecrübe kazanmak diyenlere şunu söylüyorum hiç kimse bu futbolcu olmayan kişlere de söylenebilir sanırm kimse tecrübe ile doğmuyor tecrübe denen şey çalışarak olur
__________________ paramız mı var alkol alamaya tipimiz mi var kız tavlamaya karizmamız var şekil yapmaya BEŞİKTAŞLIYIZ işte o kadar "hepimiz aileyiz" | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |