![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende memnunum ben runjeden memnun değilim ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | rico avrupanın en küçük takımlarında dahi top oynayamaz. bu kadar ağır bir oyuncuyu buraya ne mantıkla getirdikleri çok merak ediyorum. sergen 10 tane rico eder. ama bizim yönetimin saçmalıkları öyle kolay izah edilebilecek şeyler değil maalesef. rico devre arasında çok acil olarak gönderilmeli ve hızlı günümüz futboluna uygun fizik kapasitesi olan bir oyuncu alınmalı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | eger memnun diilsen delgadodan hic menun olmamamn lazım fener ve zurih macları dısında yok bence ikisinide gonderip riquelmeyi almaları lazım ama ne yapıp edip almaları lazım o adam bi gelse tum turkiye futbolcu gorsun bu arada 8 milyon€ ya bonservisini veriolarmıs bizden solemesi
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | TAKIMDA FUTBOLU BİLEN ENİYİ OYUNCU AZ TOP KAYBIYLA OYNUYOR. AMA ONDAN BEKLENENLER BUNLAR DEĞİL GELDİĞİNDEN BERİ KAÇ MAÇTA OYUNA AĞIRLIĞINI KOYDU BEN BURSA KAYSERİ VE İÇERDEKİ GS MAÇI DIŞINDA ETKİLİ OYUNUNU GÖREMEDİM, KALİTESİNİ TARTIŞMAK ELBETTE APTALLIK OLUR ANCAK RICARDİNHO VE BENZERİ OYUNCULAR ÇAĞIMIZ FUTBOLUNDA TERCİH KONUSU DEĞİL OYUNU DİKİNE İKİ YÖNÜYLE KOŞARAK OYNAYAN OYUNCULAR DOMİNE EDİYOR SİNAN ENGİN ELBETTE DİYEMEZDİ MEMNUN DEĞİLİM DİYE YORUMCU İKEN RİCO YU ELEŞTİRDİĞİ GÜNLER DÜN GİBİ AKLIMDA....
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cümle aleme rezil etmeye devam edin bakalım takımımızı...! Bi gün Allah verecek ya başınıza öle bir bela ama neyse..! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |