![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tello gıbı oyuncuyu Carsı bagrına basmıyacakda kımı bascak be kartalım benım!!! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | valla uzun zmandır bu kadar güzel ve raat maç izlememiştim...telloom,delgado bide holosko çıkmasaydı farka giderdik saten penaltı da penaltı deildi..ama maç sonunda sinan engin colocciniyi alamıoz dedi ona çok üzüldüm..umarım mısıroviç mastıriç bilmemne gibi kazma adamlar almazlar..biz gökhan zanla idare ederizzz kazma adam istemioruz baselli maselli 30 yaşına gelmiş adam gibi kulüp görmemiş adam almasınlar
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tello'nun 2.golü çok güzeldi görmenizi tavsiye ederım..!
__________________ SiZiN KoRKTuĞuNuZ YeR BiZiM MeKaNıMıZ oLSuN ... ![]() ZeYTiNBuRNu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Gercekten collocciniyi alamamaları üzücü.Neyse diğer alternatifler arasında jop hariç diğerleride iyifir.Hatta lewandoswki gelirse cok daha iyi olur.Luceye güvenelim en azından.O futbolu bilen bi adam.Futbol isimlerle değil sahadaki beceri ve yüreğindeki ateşle oynanır.Ön yargıya son...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | takım gayet iyi yolda arkadaşlar inanıyorum ki bu sene şampiyonluğa doğru emin admılarla ilerleyeceğiz.atık beşiktaş hücüm zenginliği olan sürekli pozisyon üreten gerçekten göze hoş gelen kolektif futbol oynuyor.artık çok rahatım çünkü beşiktaşlıyım allah herkese nasip etmez bu gururu. ![]()
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya iyi güzelde Bobo ve Holosko çoK gol kaçırdı kaçırmasaydı bu maç rahat 5-6 yı bulurdu ..! Tebrikler kartalım ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |