![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sonuna kadar haklısın işimizi gücümüzü bırakıp maç izlemeye gidiyoruz...inönüde bir gündüz maçı olmasını isterim açıkçası...o zamn maça daha rahat gidiyorum ...ulaşım sorunum var o yüzden yabi liverpool maçına bilet ayarladım ama vasıta bulamadığımmm için gidemedim..o atmosferi kaçırdım bide istanbulda oturuyorum yaşım biraz daha büyük olsada her maça rahatlıkla gide bilsem...saygılar
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | ne iLk ne de son...! Rakibimiz çok aRkadaşLaR hakemLer , fedeRasyon , medya ....
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dediğimgibi gece maçlarında bu soğukta stad zemini donar gündüz oynan ması daha iyi kabul federasyon kasıtlı olrak bize gündüz maçı koyuyor ama bence ankarada konyada gündüz oynamak daha iyi
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | gece-gündüz farketmez kartal koyar(golleri) affetmez ![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bence konya deplasmanında gündüz avantajlı olur.ben burda öğrenciyim saat 5-6 dan sonra ayaz bastırıyor eksilere düşüo sıcaklık gündüzü ben avantaj olarak görüyorum ve yarın macı izlicem inş. öyle görmüşümdür..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bence konya deplasmanında gündüz avantajlı olur.ben burda öğrenciyim saat 5-6 dan sonra ayaz bastırıyor eksilere düşüo sıcaklık gündüzü ben avantaj olarak görüyorum ve yarın macı izlicem inş. doğru görmüşümdür..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |