|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
12-01-2008, 23:12 | #1 | ||
izmirli kartal Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 |
GOL BJK yazın Turkcell 4504'e gönderin, 50 SMS'e Beşiktaş’ın Turkcell Süper Lig’in ikinci yarısındaki tüm gol videolarını cep telefonunuzdan seyredin. "Yabancı stoper alacağız" Turkcell Süper Ligi'nde Beşiktaş'ın, Konyaspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından, Beşiktaş menajeri Sinan Engin hakettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Konyaspor karşısında iyi bir futbol oynadıklarını söyleyen Sinan Engin, "Şampiyonluğa oynayan bir takım gibi oynadık. Bir çok gol pozisyonuna girdik ama maalesef değerlendiremedik. Sonuç olarak karşılaşmadan galibiyetle ayrılmasını bildik. Hakettiğimiz bir üç puanı hanemize yazdırdığımızı düşünüyorum. Konyaspor'u sergilediği dirençli futboldan dolayı tebrik ediyorum. Bu sahada bu kadar koşmak, pres yapmak gerçekten çok zor." dedi. Maçın hakemi hakkında sert eleştirilerde bulunan Sinan Engin, "Hakemler gördüklerini vermek zorunda. Hem bizim için hem de rakipler için. Oyunun akışına göre karar veriyorlar. Biraz daha cesaretli olmaları gerekir." dedi. Transfer konusunda da açıklamalarda da bulunan Sinan Engin; "Bir tane iyi oyuncu transfer etmek istiyoruz. Hocamızla beraber bunun araştırmasını yaptık ve defans hattına bir tane yabancı transfer yapmayı düşünüyoruz. Ancak bu konuda çeşitli sıkıntılar yaşıyoruz. Transfer yapmak için sadece futbolcuyla anlaşmak yetmiyor. Parayı veriyoruz ancak futbolcu ya gelmek istemiyor ya da kulübü bu transfere izin vermiyor." dedi. Kaynak: Karakartal.com
__________________ er kim ki bu sırra mazhar, dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | ||
|
12-01-2008, 23:15 | #2 | ||
izmirli kartal Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 | bence bu transferde cok ümitlenmeyin bence cok sıradan bi transfer daha geliyo
__________________ er kim ki bu sırra mazhar, dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | ||
12-01-2008, 23:53 | #4 | ||
from Menzoberranzan... Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 | Yabancı gelirse higuaini yollayacaklar, gitmesin o herif ya ilerde üzülürüz gibime geliyor... kiralık olsa süper olur seneye
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! Konu Drizzt Do'Urden tarafından (12-01-2008 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
13-01-2008, 00:21 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | sinan engin yine boş boş konuşmuş..dha.nın haberine göre salı günü mısırtiç midir mısıroviç midir o gelcek baselden alın size büyük topçu :@
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
13-01-2008, 00:55 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | en kötü hali toroman gibi olmalı 2. diattayı kaldıramayız :@:@ s.enginde Ertuğrul hacıyı rahat bıraksın karışmasın işine !!
__________________ SiZiN KoRKTuĞuNuZ YeR BiZiM MeKaNıMıZ oLSuN ... ZeYTiNBuRNu | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |