![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar taraftar tabii ki tartışılamaz. biz her türlü ezeriz ama maleef yönetimde 2 senedir fenere karşı bir eziklik hissediyorum. geçen sene başkan çıkıp fener 100. yılında şampiyon olmasın yeter demişti. bu sene sürekli futbolcuları kıyaslıyorlar. bunlar bize yakışmıyor. biz kendimizi ezik ilan etmiş oluyoruz bu durumda. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bir bjk sitesinde bunları yazıyorum ama kusura bamayın siz baştan beri eziksiniz zaten ben bir fb liyim ve buraya kaydolmamım bi amacı vardı ve de şimdi işim bitti size tek söyleyeceğim bunları bi fenerlinin karşışına çıkıpda söyleyin örneğin benim karşıma ben terbiyemi bozmuyorum sizden de bunu istiyorum bi de şunu iyi bilin ki herşey bjk değildir herşey fb değildir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence bizi arjantin taraftarları ile kıyaslamalılar.Avrupada bizdenn iisi yokk bence | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | işte da ne söylenebilir daha açtığı pankartı bilmiolar sonra da konusuolar ![]()
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | teşekkürler..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | taraftarimiz süper 5 yildiz ama malesef yönetim yönünden cok gerideyiz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Hep iyi yönlerine bakacak olursanız iyi yazı ama bizi bu hale düşürenlere karşı hala tepkisiz kalmaları gerçekten sizce de düşündürücü değil mi??
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |