![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet bobo.nedense ben bobo nun adını duydugum zaman bile tüylerim diken diken oluyor mutluluktan artık beşiktaş ile kalıplaştırmışım ben bobo yu giderse çok üzülür belkide ağlarım ama bir gün gidecek zaten 2010 yılında bedava gitmesindense ben 1 sezon daha kalıp sonra satılmasını istiyorum ve bobo en az 20 milyon euroya gitmeli çünkü o geleceğin en büyük yıldızı her zaman söyledim ve yine söylüyorum brezilya milli takımının vazgeçilmezi olacak demiştim ve emin adımlarla ilerliyorsun bobo burda kaldığın süre içerisinde sana sonsuz şükranlar sunuyorum iyiki varsın iyiki vardın eyvallah... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | bence bobo yu satacağımız parayla , bobo dan daha iyi bi forvet alabiliriz . . . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zorla bir sezon daha tuttuk sezon sonunda gider tabi...acıklma cok erken gelmiş inşş sorun yartmaz....
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya arkadaslar inanmayin Besiktas iyi giderken hep böyle haberler cikiyor bobo da biraz etkisizdiya konya macinda simdi ezik basin onu bahane ediip Besiktasimizi engelemeye calisiyorlar baktilar baska türlü durduramayacaklar...bazi arkadaslar satalim diyor yerine daha iyi bir isim alalim diyorlar bobonun yerine onun gibi genc ve kaliteli kimi alabilirsinki hangi üst düzey bir oyuncuyu 10 milyon dolara alabilirsin ancak 32-33 yasinda bonservisi elinde olan biraz isim yapmis biri gelir onunda takima hicbirsey katmayacagi kesin Bobo bence kalmasi gereken ilk isim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tahminim yalan haberdir... ama gitmesini istemem
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayir ya bence yalan haber.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |