![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   | 
|    |  #3 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     aslinda 5 tane atsalardi süper olurdu neyse 3 de iyi kar kar dir       ![]() ![]() ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #4 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007  
				 Tecrübe Puanı: 31    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     ee bunlar çok güldü zamanında  boşuna demiyorum allahın sopası yoktur diye şimdi bunlar kadı köydede kaybedip te elenirlerse kimse şaşmasın  gol atmak için atak yapacaklar bir kontra yerlerse carlos zaten forvet gibi hep ilerde olur ozaman işte bu 3:0 ı da ararlar    
				__________________   .  |  ||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007  Yaş: 36  
				 Tecrübe Puanı: 19    ![]()  |     siz güldünüz bizler agladık şimdi sıra sizde daha fazla olsaydı kkeşkee...ama olmadı  daha beter olursunuz inş... Avrupa sizin neyinize haydi EDİRNE ÇELTİK Kupsınaa ..........     ![]() ![]() ![]() 
				__________________   Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz.  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    zɐʎaq ɥɐʎis  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 42    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     F3N3RR İN3Rİ Y3N3RRR    
				__________________   Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +   |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 23    ![]()  |     hırsız g.tler az bile yediler    
				__________________   KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR..  |  ||
|   |        |  
|    |  #8 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 34  
				 Tecrübe Puanı: 22   ![]()  |     Bence böyle düşünmek yanlış.Biz başaramıyorsak onlar başarsınki bir sonraki seneler avrupa kupalarına daha rahat gidelim deyilmi...We de artık 4. torbadan girmekten bıktık.3-2 torbalardan girsekte rahatlasak...    |  ||
|   |        |  
|    |  #9 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006  Yaş: 50  
				 Tecrübe Puanı: 22    ![]() ![]()  |     ah aahhhh cok dua ettim 9 yesinler diye ama beceriksiz inter oynamadiki ... adamlar 3-0 yenildi yine bugünkü gazetelerde avrupa fatihi fener falan diye yaziyor bu ne bicim medya anlamadim yaaaa...ama cska moskovayi cok küccümsediler istanbulda yenilecek ezikler    |  ||
|   |        |  
|    |  #10 | ||
|    besiktaş jk  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007  
				 Tecrübe Puanı: 21    ![]() ![]()  |     adamlar golleri biraz daha erken atsalardı farkın artması içten bile deildi    
				__________________   “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine”   |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |