![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | arkadaşlar evet kötü gidiyoruz,sürekli puan kaybediyoruz,hocadan oyunculardan istediğimizi alamıyoruz;ama her gecenin bi sabahı vardır..enseyi karartmamak lazım..inancı kaybetmemek lazım..insanlar da,devletler de inançlarını kaybettiklerinde yok olurlar..biz beşiktaş ı seviyorsak sabretmeyi de bilicez..onu eleştir bunu eleştir;sonu yok..beşiktaş aşkından vazgeçmemeniz ve inancınızı yitirmemeniz dileğiyle..saygılar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Her zaman söyledim söylüyorum.Ertuğrul Hoca Beşiktaş'a geldiğinden beri takıma hiç bir sistem ve kimlik kazandıramadı.Çok yetersiz.Kimse kendini kandırmasın ,boş yerede hocayı savunup onu daha fazla yıpratmasın .Ama bu sene gitmesin artık bu saatten sonra gelecek adamdan faydalanamayız.iyi bir teknik adam olacak.ama o zaman ,bu zaman değil.
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ertuğrul hoca yetersiz takımı iyi oynatamıyor,oyuncu değişiklikleri yanlış vs vs Hepsi doğru olabilir ama bir takım gol atmaya muaffak olamazsa o takımın hocası ne yapsın yaklaşık 3 yıldan beri ciddi anlamda gol sıkıntısı yaşıyoruz Birçok iyi oynadığımız maçı sırf bu yüzden ya berabere bitirdik tıpkı rize maçında ki gibi ya da pis bir golle mağlup olduk.Devre arasında bu sıkıntının bertaraf edilmesi için öyle böyle değil, çok çok etkili son vuruşlarda gol yüzdesi yüksek bir oyuncu transfer edilmeli.Tek sıkıntı gol yollarında bunu aşmak adına gereken neyse yapılmalı.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ertuğrul hocanın beşiktaş gibi büyük bi takımda tecrübesi yok arkadaşlar o hem oynatıyo hem tecrübe kazanıyo bi bakıma her kulvarda..bugüne akdar böyle bi başlık açılmadı açılmasınıda istemem hiç bir zaman..oyuncu değişikliklerini yerinde yapmıyor olabilir ama futbolcularında oynamaması onun suçu değiL..2 övdüğün zaman hepsi havalara giriyolar ve böyle bi tablo çıkıyo ortaya.. tiganaya bile 1 buçuk sene katlanan bi taraftar şampiyonlar liginde gruptan lider çıkma şansı bulunan bi takımın teknik adamına mı isyan ediyolar acaba ?? gönder gönder nereye kadar..hadi gitti diyelim yeni gelicek adam bu saatten sonra bize ne gibi bi katkı sağlayabilir..ilk devre bitti sayılır 2.devreyide kendisi yeni geldim diye kafadan yer zaten diğer kulvarlar hakgetire...kendinize gelin lütfen değerlere sahip çıkmak lazım..bi maçla adam asmayın!! ERTUĞRUL SAĞLAM !!!
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. Konu taKi_bJk tarafından (03-12-2007 Saat 01:24 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Oynanan ve oynatilan oyuna bakinca kimin nasil oldugu ortaya cikiyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Be benim uyanik dostlarim, simdi ben size birkac sey yazaymistersenis cevap vermeyin. 1. Bu sezonun basi - aldigimiz Futbolculara bakalim kimler varmis: Rüstü, Hakan, Mehmet Yozgatli, vs vs..... Simdi bunlari alirken dedik ki, Kale saglam, sag kanati da hal ettik, bek olarak S Kurtulus var önünde de kapi gibi yozgatli, yedekde Tandogan ooooh, geri ikilide Toraman -Zan ikilisi bi duvar, sol bek deli önünde tello olmadi i akin, ortada Cisse delgado rico forvet bobo nobre fark etmez, planda Serdar Özkan Burak Koray felan felan yok yani SIMDDIIIII, usta bizim su saydigim adamlardan hangisi evine Helal ekmek götürüyor? Temiz bir Hocamiz v, Helal süt emmis, Besiktas icin Gol Krali olmus, onu birak, Bu takim icin Stoper bile olmus adama laf atacaginiza kadar evine haram ekmek götürenleri yargilayin BEEEEYYYLEEERR!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |