Alıntı:
ROYAS´isimli üyeden Alıntı
madem 2 sene sabredicektik neden tiganayı yolladık yaa. yada neden rızayı yolladık. neden birini yollayıp aynısı başka adam aldık. bir hocanın ağırlığı yoksa yoktur. teknik taktik kapasitesini geliştirebilir ama karizmasını oyuncular ve yönetim üzerindeki ağırlığını geliştiremez. ertuğrul hoca şimdiden yönetime yalakalığa başladı. ayrıca abartmayalım. 4-5 puan önünde lidermişiz. birde portoyu ezen liverpoolu yenen falan abartılı laflar. satılmış medya gibi konuşmayalım. |
Abartılımı???Neyini abartmış yaa.Portoyu burda ezmedik mi?Adamların bir şutu vardı o da 90.dk'da gol oldu zaten...Bizim türk millleti acayiptir zaten.Yendikmi şansa falan yendik deriz ama 8 tane yedik mi tamam artık gelene geçene sallarız.Böyle olurmu?Öyle yada böyle hem liverpoolu hemde marsilyayı yendik.Bana göre futbolculardan çok taraftar yendi zaten.Ama öyle küçümsenecek bir olay değil bu.Sanırsın hersene şampiyonlar liginde mücadele ediyoruz da alınan 6 puanı beğenmiyoruz!!!Bide 4-5 puan farkla lider demiş bence 7-8 puanla liderdik...Nesi abartılı bunun anlamadım.Tek tek hakemlerin gsa ikram ettiği bizden çaldığı puanlarımı toplayalım şimdi.Sezon başından beri bu böyle.En önemli 2 maçta,2 derbide mahvettiler bizi yaw.Bitirdiler resmen...Ama sen hala abartılacak birşey yok diyorsan kendi bileceğin iştir.Ne diyim...