![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ertuğrul hocayı hiç savunmadım ve hala savunmuyorum. içeride galip geldiğimiz liverpool ve marsilya maçları da dahil hiç bir maçda iyi bir futbol oynamadık. arka arkaya aynı kadroyla çıkmadık. rico yu harcadık. higuaini oynatmadık. diattayı aldık. gökhan zan a güvendik. fenerin artıklarını aldık. defans lazımdı almadık. forvet lazımdı almadık. 15 hafta oynatmadığımız adamı liverpool maçında paf takımdan alıp 11 e koyduk. sonra yine 5 hafta oynatmadık ve tekrar ilk onbire koyduk. 16 yaşınadaki topla beceriksiz biri çocuğu kurtarıcı olarak kullandık.ama higuaini kenarda bekletmeye devam ettik. baki yi sol bek oynattık. burak ve ibrahim akını kurtarıcı sandık oyuna aldık. ricoyu sol açık ve ön libero oynattık. hala oynatıyoruz. savunmayın artık yaa. kabul edin. göderelim demiyorum. artık kurtulacak halimiz kalmadı. ertuğrul sağlamda teknik direktörlüğü bizde öğrensin. napalım. bunu bile savunuyorsunuz. daha tecrübesiz öğrenicek diyorsunuz. takımımız beşiktaş unutuyorsunuz. son 5 senedir takımımıza hiç tecrübeli ve bilgili bir teknik direktör gelmedi. hepsinin geçmişi boş. tigana mı. koca bir hiç. başarısı yok. del bosque mi tek başarısı muhtşem kadrolu real madrid. sonrası ne mi oldu. daha iş yapamadı. rıza çalımbaymı, ertuğrul sağlammı. onlarda yetersiz başarısı olmayan genç teknik direktörler. bize en son lucescu geldi. sonrası boş. en büyük hata yönetimde. t. direktör bile bulamıyorlar. oyuncu almayı bilmiyorlar. diatta kim. higuain kim. delgado, rico cisse hepsi yalan. 6 hakkımız var diye şartlandırıyolar kendilerini 6 futbolcuya. 3 tane olsun adam gibi olsun eter. verilern paralara bakın. yönetim gitmeden hiç bir başarı elde edemeyiz. ne vaad ettilerse döndüler. benim teklifim. DEV BİR PANKART YAPTIRALIM. ÜZERİNDE: SİZ GİTMEZSENİZ BİDE YOKUZ YAZDIRALIM. ONLAR BİRAKANA KADAR MAÇA GİTMEYELİM. bazılarının zoruna gider bu belki. ama kurtuluşumuz yok bu yönetimle. güven vermiyo. her sne aynı hataları tekrarlıyo. size seneye ne olacağını yazıyım. sezon başı yine 10 transfer. bu sene başka olucak hayalleri. eski futbolcuı ve bize değer katmayacak yabancı transferleri. sezonun 5. haftası ligde 10. haftasındada avrupada başarısızlık. sonraki sene için kalan umutlar. ben bu senaryoya alıştım. zevk kalmadı içimde. beşiktaş maçı var diye heyecanlanıyorum artık. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne kadar meraklıyız adam harcamaya ya.ingtede 4 sezonda 4 teknik adam değiştiren bi takım varmı acaba merak ediyorum...kendimi bildim bileli arsenalin teknik direktörü aynı...her sen şampiyonda olmuyolar ayrıca.ama bizde bi sezon şampiyon yapamazsa hatta ligin ortasında kötü giderse işler çek git bu takım sana ağır lafları başlıyo...saçmalık...
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | herşey hocada bitmiyo malesef ertuğrul hata yapmıyomu yapıyo ama zico hoca bile sayılmaz ertuğrulun yanında ama fener nasıl top oynuyo zico çok mu doğru işler yapıyo kadrodaki yabancılar tello bobo delgado hariç alayı yollanmalı.diyeceksinizki bu oyuncuları ben mi aldım.diatta ya gelene kadar helguera-hyypia-navarro gibi isimler geçti yönetim alamıyosa hoca ne yapıcak hocanın tek hatası c.cole yerine higunei almasıdır. portoyu burda ezen marsilya ve liverpol maçını kazanan takımında hocası ertuğruldur.ertuğrula en az 2 sene şans verilmeli. ayrıca hakemler olmasa şuan liderdik en yakın rakibe 4-5 puan fark atmıştık.takımın gelişimin etkilemiştir bu süreç.ertuğrul yetersiz tecrübesiz diyenler feldkampı görmezlermi
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bu gune kadar sağlama tam destek verdim ama dun kı maçtan sonra destek verilecek bişeyı kalmadı değiştirdiği 3 oyuncuda tam anlamıyla fiyasko higuen gibi bir oyucu orda dururken batuhan gibi birisini kurtarıcı olarak alıyor yeter artık bu kadarda olmaz resmen dalga geçiyor bizi mahvediyor akıllanması laızm eğer bursa ve porto maçıda boyle biterse bence artık gitmesi lazım fazla durduuuu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hocamızın gitmesi hiçbir şeyi çözmeyecektir...! Son dönemde kimleri harcadı bu yönetim.! Sorun ve çözüm yönetimin gitmesinde.! Bunu hala anlayamıyor ve Hoca ya saldırmanıza şaşıyorum..! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |