![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
arkadaşım 29msj ın war hepsi bu konu ya ait.ortalıgı karıştırmaya filan mı geldin öncelikle anlamadım bu 1. 2-sezon başında geldiginde waadde bulundu ama hiç bi futbolçusu tehtit altında degildi.sezon başındada ztn takım iyiydi. 3-sert konuşmak tatsızlık çıkarmak istemiyorm ama BEŞİKTAŞ ın hocasına küçük takımların büyük hocası diyen burası büyük bir Camia burasını kaldıramıyo diyen kişilere sert konuşmayıpta ne diycegimi bilemiyorum. 4-bu adam zamanında fenerin gs nin wrdigi rekor transfer fiyatlarını geri çewirip beşiktaşa geldi.gol kralı oldu.snn hayatın boyunca göremedigin şampiyonluk sayısını o adam ter dökerek gol kralı olarak BÜYÜK CAMİYAMIZA hediye etti.Hocamıza biraz saygı gösterelim. HErşeyden önce beşiktaşlı oldugumuzu unutmayalım. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Evet bu sitede ilk konum kesinlikle üst sıralara konuyu taşımıyorum sadece cevap vermem gerektiği için yazıyorum merak etme bjk li olup olmadığımı emin ol senden daha çok bjk liyim.Hemde ummadığın kadar..
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |