Alıntı:
samsa75x´isimli üyeden Alıntı
yha ark.lar bu selım abıyı bn tanıom tek kol selım dıyrlar... bıras nam yapmıs 1 kısı bursada okdr ! 1 sey dıyım bn gıdıyım mı gıtmıyımm dıe bklıyorum maçı bılet vermedıler bıze AMA SUNU SOYLIYIM GIDERSEM MAÇA BURSA GOL ATRSA KIMSE BNI AYAĞA KALDIRAMAZ OKDR ... hıc 1 kımse DAYAK DA YSEM ÖLSEMDE KALDIRAMAZ KIMSE BNI ... ama dusunuyorum dk. 80 o dk. ya kadr bnm takımıma orada kfr edıckler bn ses cıkarmıcam ama dk. 80 de bız gol atarsak BN NASIL TUTUCAM DIE DUSNUYORUM KNDIMI işte ÇELİŞKIDEYIM... bu serfsz VALI OLMASAYDI GIDICEKTIK NAÇA... ne gsl YIKICAKTIK ORAYI... ama İŞTE SANKI ADAM YIYOZ bız ızın VERMEDILER... YHA ne demıs çarşının NE OLDGNU bılıoz TABI BILIO GLDIK MI DARMADAĞAN OLUCAK BURSA BILIO ve ızın vermedıler TABIKIDE ... YUSF YUSF...ama ÇELİŞKIDEYIM USTUME COK GLIRSE CVREMDEKI bursalılar GIDICEM MAÇA gol atarlarsadA KALKMICAM bız ATARSAK nasıl durucam ONU DUSUNUYORUM KARAR VERICEM gıdp gıtmemekTE ... |
arkadaş bursa ne olsa ist yakın bir hafta sonu git ist. maç seyret boşver bu gayleri içlerine girme