|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
22-01-2008, 13:56 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 22 |
Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Mert Nobre, son haftalarda attığı goller nedeniyle mutlu olduğunu söyledi. Nobre, BJK TV'ye verdiği röportajda, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptığını ifade ederek, “Beşiktaş adına gol attığım ve takıma yardım ettiğim için çok mutluyum. Attığım goller ve bu galibiyetlerle şampiyonluk yolunda ilerlememiz ayrı bir mutluluk katıyor bana. Geçen sezon hakkında fazla bir şey hatırlamak istemiyoruz. Yeni bir yıla girdik, 2. yarıya başladık. Hep böyle goller ve galibiyetlerle devam etmek istiyorum” diye konuştu. Holosko'nun gelişinin Nobre'yi olumlu yönde etkilediği yorumlarının yapıldığının hatırlatılması üzerine Brezilya asıllı futbolcu, “Buna ben fazla katılmıyorum. Yeni gelen bir futbolcu var aramızda, onun kendi motivasyonu var. Benim iş ahlakımda her zaman takımım için en iyisini yapmak vardır. En iyisini vermeye çalışırım” şeklinde konuştu. Nobre, Holosko'nun çok iyi bir futbolcu olduğunu belirterek, “Zaten bunu da Vestel Manisaspor'da kanıtlamış bir sporcu. Şampiyonluk hedefimizde bize çok yardımcı olacaktır” dedi. MİLLİ TAKIM KONUSU Mert Nobre, Haziran ayında Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinin olduğunun hatırlatılması ve milli takımda forma giyme hedefinin olup olmadığı sorusuna, “Beni milli takıma götürecek performansı Beşiktaş'ta göstereceğim. Bunun için de burada elimden gelenin en iyisini yapıyorum ve takımıma yardımcı olmak istiyorum. Fatih Terim beni seçerse çok mutlu olacağım. Her futbolcunun rüyasıdır milli takımda oynamak; benimki de değişik değil” diye yanıt verdi. ANKARASPOR MAÇINDAKİ SAYILMAYAN GOL Ligin ilk yarısında Ankaraspor maçında sayılmayan gol ile ilgili bir soru üzerine Nobre, “Sonuçta insanoğlu hata yapabilir. O pozisyonda hem hakem, hem de yardımcı hakem görmedi. Kimseyi yargılamak istemiyorum. Ama bundan sonra hataların daha az olup, bizi daha az etkilemesini umuyorum” dedi. DEPLASMANDAKİ BAŞARININ NEDENLERİ Nobre, Beşiktaş'ın bu sezon deplasmanlarda daha başarılı olmasının nedeninin sorulması üzerine “Evimizde oynadığımız maçlarda rakip takım daha kapalı oynuyor ve bizim gibi büyük bir takımla oynadıkları için daha hazır geliyorlar. Bu da bizi zorluyor. Ama kendi evlerinde oynarken daha açık oynuyorlar. Bazen çift forvet oynuyorlar bu da bizim işimize geliyor” şeklinde konuştu. Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışındaki rakipleri ile ilgili olarak Nobre, “Bu sene şampiyonluk yarışında Sivasspor da var. Galatasaray ve Fenerbahçe de ligin sonuna kadar şampiyonluk yarışını devam ettirecektir. Ama sonuçta biz şampiyon olmak istiyoruz” dedi. "TÜRK OLMAKTAN MUTLUYUM" Nobre, Türk vatandaşlığına geçmesiyle ilgili olarak da “Çok güzel tepkiler alıyorum. Beni Mert Nobre olarak görmekten mutlu oluyorlar. Türkiye'de hiçbir anım kötü geçmedi, hiç kötü hatıram yok. Türkiye'de bulunmak ve Türk olmaktan çok mutluyum” diyerek sözlerini tamamladı. </B> | ||
|
22-01-2008, 14:14 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | ya ne milli takimi yaaa birakin türk milli takimi TÜRK futbolculardan olussun zaten bitane zenci var gicik oluyorum hele hakan sükürün son 10 senede milli maclarda kacirdigi goller yüzünden sac kalmadi kafada birde nobre gelsinde ikinci bir hakan olarak yine saclarimizi yolmaya baslariz...ilk yari 17 macta 1 gol atti milli maclarda ilk golünü 2011 senesinde falan atar herhalde | ||
23-01-2008, 00:06 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | nihat, tuncay, gökhan ünal ve halil varken işi biraz zor ama alternatif olarak iyi bir nobre'de bulundurulabilir takımda ama ihtimal çok düşük, özellikle nihat ve tuncay bu form grafiklerini sürdürürlerse...
__________________ eternity... | ||
23-01-2008, 08:33 | #9 | ||
Moderator Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 | Sen yeter ki ligin kalan maclarında aynı performansı sergilee gerisi corap sokugu gbi gelirr..Her onune gelenin milli formayı giydiği bu donemde sen eger hakediosan tabiki giyersinn o formayı mert...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |