![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | higuain e gıcık oluyorum ya adam sov yapıyo kalenin onune gidiyo ama sut ozurlu, kaleyi tutturamıyo. holosko cok seri adam geciyor ve iki ayagınıda iyi kullanıyor... bence holosko
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Forma verilmez alınır Hıguın o kadar iyi olsaydı zaten oynardı Holosko aynı zamnda topsuz oyunu bılende bı futbolcu hıguınde bu yok Takımın bol gol atmasının en önemlı nedenleri holoskonun olusturdugu bos alanlar, hucuma gerırdıgı canlılılk ve takıma getırdıgı hava Nobrenın son acıklamsına bakın Holosko bızı cok rahtlattı diyo Zaten en fazla 2 yıl elımızde tutabılecegız bu adamı Kafa topu harıc hersey var bu adamda | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabiki şü durumda holosko ama higuende arada oynatılmalı
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | holosko bence daha iyi ama ertuğrul hoca higuain'e hiç ama hiç $ans vermedi hiçbirimiz higuain'in gerçek performansını bilmiyoruz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ikiside iyi yetenek ama ertuğrul hoca futbolcu'dan anlamıyor bu yuzden adamı harcadık her ikisdide benim gözümde tek kelime mükemmeller | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ikisi bir oynasa
__________________ Hayatın kamçısıyla sızar derin yaralar, Senin büyük derdinden başkaları ne anlar. Vicdanını Paris'e Moskova'ya satanlar. Küfür diye bakarlar senin dualarına... Hüseyin Nihal ATSIZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | holosko'nun alınmasına tepki gösterdim özellikle de fiyatına ama bir iki maç oynamışken büyük takım oyuncusu deil bunu anladık gibi yorumlar yapmak çok çirkin. bence iyi oyuncu ve Beşiktaşıma faydalı olacağına inanıyorum. higuain de iyi oynasa iş yapacak bi futbolcu ama takımda düşünüldüğünü sanmıyorum.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. Konu mrve_bJk tarafından (24-01-2008 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |