![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Vedat okyarın yazılarını ve düşüncelerini çok beğenirim.Burdada gayet güzel bir laf etmiş...Baki bu takımda oynayacak kapasiteye sahip değil ,yedekte bile oturamaz demiş resmen ve buna katılmayan yoktur herhal.Adam savunma yapmayı bilmiyor birkere.Bakinin neyini savunacaz anlamıyorum.Tamam iyi niyetli olabilir ama herşey iyi niyetle olmuyor işte.Adamın kapasitesi yoksa nekadar mücadele ederse etsin fayda sağlamaz... | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
vedat okyar,ı beğenerek okuyorum baki iyiy niyetli olabilir ama beşiktaşlı bir oyuncunun yapmaması gereken hatalar yapıyor(sadece o değil bizde baya var onlardan) ama isim olarak söylemesini etik bulmuyorum
__________________ ![]() | |||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
birçok arkadaş vedat okyar'ı niye eleştirmiş anlamadım.bu arkadaşların hemen hepsi baki konusunda 2 hafta evvele kadar vedat okyar'la aynı görüşü paylaşıyorlardı.oynadığı iki maçtada benim fikrim hala değişmedi.baki bu takıma yakışmıyor.adam gerçekleri söylemiş ne yani bursaya karşı baki oynayamıyacaksa o halde bırak kadro'ya girmeyi nevzat demir tesislerinede giremez.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |