![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Gerçekten iyi anlatmış..Bazı kendinibilmez çıkar düşkünü insanların düşünce tarzlarını ve bundan ekmek yiyen insanların goruslerini belirten gayet güzel bir yazı...Arkadaşıma yazı içinn teşekkurler...Yazıyı lutfen dikkatli ve sonuna kadar okuyalımm...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yanı arkadaslar okumadan hemen sallıolar bn bıraz gec kaldım bnm yazım ıkıncı sayfada gorunuoo onuda okumdan hemen ne anlatmaya calısmıs fln dıyen arkadaslarda war bı bakın bakım dıer sayfalara kımse bakmıo okumuo ama sallamayı bılıolar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla yorum yazmak için başını okuyup yorum yapılıo sanırım bence mükemmel bir yazı sağol meriç paylaşım için ellerine sağlık önemli olan onlara prim yaptırmamak onlar gaz versede
__________________ [SIGPIC]http://img251.imageshack.us/img251/747/hakanbz9.jpg[/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |