![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İleride topu tutacak adamınız olmazsa takım çıkamaz ,takım çıkamazsa ileride çoğalamazsın, ileride çoğalamazsan da kale önü hiç bir varyasyon yapamazsın.Onun için ileride topu saklayacak ,alıp verecek 2 tane iyi forvetin olacak.Yoksa bu oyun düzeninde Delgado'danda yararlanamıyoruz.
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bobo'nun düne kadar bizi uçurduğu doğru olabilir, hatta şu an Beşiktaş'ın en iyisi olduğu da söylenebilir ama...hiçbir maçta tek başına maç kurtardığı görüldü mü? Kanatlar kör aksak giderken tabi birşey yapamaz kabul ediyorum ama onun maçı alması için, gol atması için illa ki formda olmasını mı bekliycez?Bobo'nun birçok maçı kurtardığını düşünüyor olabilirsiniz ama o maçlarda Serdar Özkan'ın, Delgado'nun performanslarını es geçebilir miyiz?Ayrıca pozisyon gelmedi de atamadı mı olayıona Porto maçını örnek verebiliriz pekala.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |