![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
asıl artıst varsa o da sızlersınız yani ertuğrul hocanın halen yanında olanlar...arkadaşım şunu sakın ınutma ERTUĞRUL HOCA ÇOK KİŞİLİKLİ TAMAM,, ERTUĞRUL HOCA BEYFENDI TAMAM, ERTUĞRUL HOCA YAKIŞIKLI --TAMAM....AMA ŞUNU UNUTMAYINKİ BİZ GELİNİMİZE DAMAT ARAMIYORUZ...YETERMİ??????
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
![]() |
|
![]() | #12 | |||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | |||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ertuğrul hoca gıtse ne olacak yonetım mantelıtesı değişmedıkce,yerıne kım gelecek kı cok ıyı adaylar mı var sanki...ben zurıh macındaydım herkes ertugrul hoca sampıyonlar lıgıne gırdırdı takımı dıye goklere cıkartıyordu...o zamanda mı tarıkat anlayısı mı vardı...bu takım cok hocalar gonderdı...hocamız gelecek vaad eden teknık dırektorler arasındaydı gecen senelerde...ezında hoca konusunda ıstıkrar ya.barcelonanın basında teknık dırektoru ılk geldıgınde cok kotuydu sabrettıler takımın durumu ortada...bu taraftar ertugrul hocaya kumede dussek saglam olsun dıye pankart actı... | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar kendinize gelin ,birbirinize laf yetiştirmeyi bırakıp herkes kendi görüşünü savunacaksa tamam,aksi takdirde konu kapanacak,bazı arkadaşların sivri dilleri nicklerinin altına not edilmeye başlandı bile,lütfen dikkat edin biraz,birbirimizi kırmak için değil,beşiktaş için burdayız...
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet birebir kendi ağzından dinlediğim tv den gördüğüm sözcüklerdi bunlar zevk veren kaliteli futbol oynayan direnen savaşan bjk demişti ama fış hiçbiri yok baksana | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Belki kisilik olarak efendi olabilir ama bu bir takim yonetmek helede sampiyonluga oynayan bir takim icin yeterli degil belki kayseride iyi isler cikarmis olabilir ama rizada denizlide takimi avrupada iyi yerlere getirdi ama anadolu takimlariyla Besiktasin hedefleri farkli besiktas her yil sampiyon olmak avrupada en yuksek noktaya cikmak istiyor belki bazi arkadaslar besiktasta oynamis bir oyuncu havayi yakalar uyum sorunu olmaz zamanla takimi oturtur demislerdir ama gorunen koy kilavuz istemez demiyorum gonderin gitsin diye ama bu isde kiviramadigi ortada belkide son zamanlarda cogu hocalara verilmeyen kredi verildi hatta yanina yardimci olur takima abilik yapar diye sinan engin bile geldi ama bir turlu o saldiran rakibi rahatsiz eden takim yapamadi cogu macalarda bir iki oyuncu sivrilerek cikis yapmasiyla puanlar alindi devre arasi yakin herkes kendine ceki duzen versin ister oyuncu ister hoca eger bu isi yapamayan yada yamayacagini sanan varsa hazir devre arasi olurken kendine yeni takim bulsun Burada su oyuncu bu oyuncu demiyorum cunku bir takimda bir iki oyuncu o mac kotu olasa digerleri kapatir acigi ama maclarda bir kac oyuncu iyi olunca digerleri konu mankeni gibi kaliyor sahada elbette Bu takimda duzelecek ama bunu bir an once yapilmali ha kimse demesin takim kotude nasil oluyorda hala ligde ilk 4te diye onuda artik ligdeki futbol kalitesine gore gorebilirsiniz nasil oldugunu iyi forumlar hos sohbetler | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Bazı şeyler demek ki göründüğü kadar kolay değilmiş..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |