Alıntı: dartheagle´isimli üyeden Alıntı
bu oyunculardaki düşüşlerin sebebi genel olarak adından sözedilmeye başlanınca ortaya çıkan başarısılık korkusuyla kendine güvenin kaybolması. İlk zamanlarda bir hırsla kendilerini ispatlıyorlar ama sonrasında vizyonlarını tam belirleyemiyorlar daha iyi olmak için yapamayacakları işlere girişiyorlar kendilerini geliştirmek yerine kısayoldan başarılı olabileceklerini sanıyorlar. Hocalar da bu konuda oyuncularını kontrol altına alamayınca doğal olarak belli düşüşler yaşanıyor. Yani bence olay tamamen psikolojik çözümü nedir bilmem ama öle çok yüzeysel bir çözüm olamaz bu futbolcunun yapısı çok önemli... | Arkadaş çok doğru değerlendirmelerde bulunmuş söylediklerine aynen katılıyorum.İlave olarak şunları söyleyebilirim:Adı geçen 3 oyuncudan Serdar kurtuluş u ayırmak gerekir çünkü Serdar mevcut kapasitesinin el verdiği ölçüde oyununu oynuyor.Burak ve İbrahim Akın konusunda ise artık yapılması gerekenin yolların ayrılması olduğu düşüncesindeyim.Birçok Beşiktaş aşığı gibi bende herzaman İbrahim Akın a sonuna kadar destek verilmesi ve oynatılması görüşündeydim.Çünkü yetenekli bir oyuncu olduğunu geldiği ilk sene birçok maçta ortaya koymuştu.Ama malesef o yılki performansından gittikçe uzaklaştı.Şans bulduğu maçlarda da kendisine verilen bu fırsatı kullanamadı.Artık gelinen noktada yaşı 24 ve bu saatten sonra kendisinden beklenti içinde olmanın bir anlamı yok.Son maçlardan sonra İbrahim Akın konusunda ki olumsuz kanaatim iyice pekişmiş durumda.Bence hem Beşiktaşımız adına hem de kendi adına yolların ayrılması en doğru karar olacak...
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... |