![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ilk yarının sonunda yememiz çok kötü oldu zaten bu maçtan önce bir şey söylemiştim en azından ilk yarı gol yemeden bitirebilirsek heyecanı üstümüzden atıp maçı alabiliriz demiştim ama hele de sonunda golü yiyince tam olarak çöktük... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence rüştüden önce eleştirilmesi gereken çok başka isimler vardı dünkü maçta.ama rüştünün yaptığı hata gölgeledi.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | rüştüü rüştüü rüştüü...Saçma bi gol yedi hakikaten inanamıorumm o yediği gole yaa..Laporta'nın seçim kozuna bakarmısınızz??
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel yorumlamışlar.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bobo son2 maçtır ne yapıyo arkadaşlar sahada geziyo adam.rüştüye gelince kurtarmaya calıştı kurtaramadı sonra hakemi etki altına almaya calıştı beceremedi.top orta sahaya gelmiş ali tandoğan hala çizgide ne bekliyosa.petek dincözün yüzübdeb gitti bizim maç.2 goldede alinin hatası var kanımca onun kafasıda çocuk meselesine bozuldu yazık oldu | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |