![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ertuğrul hocaya kalsın diyenler yakışıklı ve karizmatik gibi sebeplerle kalsın demiyor zaten. zico örneği verlmiş geçen sene zico genel izleyiciydi şimdi büyük usta oldu o zaman demekki herşey sabırdan geçiyor | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
HER GELEN HOCA BEŞİKTAŞTA BAŞARILI OLAMIYOSA KUSURA BAKMAYIN AMA BİZ BEŞİKTAŞIN MENFAATLERİ İÇİN GONDERIRIZZZ ÇÜNKÜ BİZ BEŞİKTAŞI SEVMİYORUZ BİZ BEŞİKTAŞA TA-PI-YO-RUZ !!!
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sabır değil istikrar.istikrar.istikrar Örneğin; bir adam bir iş yerinde işini çok severek çalışıyor. Ama o adama o işten çıkarılacağı izlenimi verilirse o adam istesede başarılı olamazzzzzzzzzzzzz. Biz herzaman gelen hocalara o izlenimi veriyoruz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | zaten burdaki herkes BEŞİKTAŞIMIZIN menfaatlerini düşünüyor...ve yine burdaki HERKES emin ol en azsenin kadar BEŞİTAŞ a tapıyor... ertuğrul hocayı gönderip kimi getirmelerini istiyosun??? mantıklı bi isim söle hakılılığını kabul edeyim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | BENCE ERTUGRUL SAGLAMLA 5 YIILIK BI ANLASMA YAPMALI BOZAN TARAFADA 20 MILYON DOLARLIK TAZMIANT KOYULMALI yoksa bızde bu tartısmalar bıtmez huzur gelmez(sırf Ertugrul ıcın dııl bu baska hoca olsaydıda aynı sey yapılmalı) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
ya arkadaşım ben zaten burdaki herkesın en az benım kadar beşiktaşa taptığını bılıyorum...bu konuda da zaten sızlerle zıtlaşmakta anlamsız..biz beşiktaşlıyız ve beşiktaşlı olan herkes bızım canımız ama goruş farklılıkları olabılır kabul edılmesı lazım bunun ama...sen şuan benden isim istemışsın ben şuan hangi teknık patronların boşta olduğunu bilemem ama inanki şöyle bi araştırma yapsam ahh ahhh...sana bende bır soru sorayım pekii neden lucescuda bukadar ısrarcı olmadık yada neden delbosguede ve tıganada...o adamlarında ellerındekı futbolcular şuan beşiktaşın elındekılerınden fazla farkı yok..hatta şu an yıldızlar daha çokkk...peki neden????
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bak renkdaşım bu konu uzar igder ve birbirimizi kırabilriz.... yönetim ne bizim istediğimiz yapcak nede istemediğimzi...o ancak kendi bildiğini yapacak...o yüzden tatışmayalım bence...sorunun cevabına gelince: hiç bişe demiyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tıgana bu tgakımda 1.5 yıl kaldı.lucescu ıyı hoca ama bızıde kendınıde yaktı en kucuk basarısızlıkta kacan sampıyonluk akla gelcektı burdakı elestırıler cok dah agır olurdu.son olarak onlara ısrarcı olunmadı dıye onlardan eksıgı olmayan hocamızdada mı ısrrarcı olmayalım.yıne mı aynı fılmı ızleyelım | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |