Alıntı:
blackwhite_deathlife´isimli üyeden Alıntı
olmayan mantığınla hareket et bence , duygularınla değil...
biz senin tahmin edemiyeceğin kadar beşiktaşlıyız...
ismin artemis ama beynin o kadar temis değil. örümcek kaplamış !!!
biz 3-5 kişiyiz ama alayınıza gideriz |
tamam birader siz o mantığınızı bunlara yorun zati anlayacağınız yok aynı bi yol tuturmuşunuz ne yaptığınızı düşündüğünüzü bilmiyosunuz BU CÜMLELERİM BAZI YANLIŞ DÜŞÜNEN 3-5KİŞİYİZ DİYEN KİŞİLEREDİR.size cahil dedim belki biras sinirden söledim o sözü üzgünüm.ama arkadaş nasıl bu şekilde düşünüyosunuz anlayyamıyorum siz benim kadar beşiktaşlı değilsinizdir umarım ben beşiktaş yenildiği zaman ağlayan hayatını beşiktaşa adamış amcam hasan akıncı kongre üyesi seba zamanında yönetim kurulunda görevlendirmiş bursa beşiktaşlılar derneğininde kurucusudur.yani sölediklerinizden burdaki bi sürü kişiden daha beşiktaşlıyımdır.bursaya kafa tutan bursa ile burda savaşan bi aileyiz ben size bişey sölücem arkadaşlar biras açın kitap okuyon bu büyük takımlar nasıl olmuş nelerden vazgeçmişler neler yapmışlar ne kadar sabretmişler.senelerce başarısız olacaklarını bile bile nasıl dayanmışlar biras bakın ve ondan sonra ben size neden chl kelimesini söledim tekrar düşünün.artık eskisi gibi düşünmemek gerek eski kafa bizi bu noktalara getirdi.artık gelecek için herkes sabretmeli.sanki siz başarı istiyosunuzda ertuğrul istemiyormu.bu takımın başına çok aksilikler geldi portodan kim diyebilirdi son dakkadan gol yicez ve bi süsü ligte hakem hatası bu noktaya geldik.ŞİMDİ SORUYORUM SİZE KİM HAKLI SİZ Mİ BEN Mİ.???eğer hala eskisi gibi düşünüyosunanız artık sölücek bişey bulamam kafanıza göre takılın derim saygılar arkadaşlar