![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #62 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Yorumlarınızda lütfen dikkatli olun bu son uyarıdır arkadaşlar.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
tamam birader siz o mantığınızı bunlara yorun zati anlayacağınız yok aynı bi yol tuturmuşunuz ne yaptığınızı düşündüğünüzü bilmiyosunuz BU CÜMLELERİM BAZI YANLIŞ DÜŞÜNEN 3-5KİŞİYİZ DİYEN KİŞİLEREDİR.size cahil dedim belki biras sinirden söledim o sözü üzgünüm.ama arkadaş nasıl bu şekilde düşünüyosunuz anlayyamıyorum siz benim kadar beşiktaşlı değilsinizdir umarım ben beşiktaş yenildiği zaman ağlayan hayatını beşiktaşa adamış amcam hasan akıncı kongre üyesi seba zamanında yönetim kurulunda görevlendirmiş bursa beşiktaşlılar derneğininde kurucusudur.yani sölediklerinizden burdaki bi sürü kişiden daha beşiktaşlıyımdır.bursaya kafa tutan bursa ile burda savaşan bi aileyiz ben size bişey sölücem arkadaşlar biras açın kitap okuyon bu büyük takımlar nasıl olmuş nelerden vazgeçmişler neler yapmışlar ne kadar sabretmişler.senelerce başarısız olacaklarını bile bile nasıl dayanmışlar biras bakın ve ondan sonra ben size neden chl kelimesini söledim tekrar düşünün.artık eskisi gibi düşünmemek gerek eski kafa bizi bu noktalara getirdi.artık gelecek için herkes sabretmeli.sanki siz başarı istiyosunuzda ertuğrul istemiyormu.bu takımın başına çok aksilikler geldi portodan kim diyebilirdi son dakkadan gol yicez ve bi süsü ligte hakem hatası bu noktaya geldik.ŞİMDİ SORUYORUM SİZE KİM HAKLI SİZ Mİ BEN Mİ.???eğer hala eskisi gibi düşünüyosunanız artık sölücek bişey bulamam kafanıza göre takılın derim saygılar arkadaşlar
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | |||
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | sizi düzeltemicez anlaşıldı.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YA EVET YA BEYLER NE BİÇİM YORUM YAPIYORSUNUZ VALLA YAKIŞMIYOR SİZLERE YA ZATEN KONUDAN TEHLİKELİ BİRŞEYLER OLACAĞI BELLİ OLUYOR...
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya arkadaslar SABIR SABIR SABIR biz her alti ay hoca degstirisek basari hic gelmez ama 1-2 sene sabredelim inaniyorumki Ertugrul hocamiz cok basarilara imza atacak ama sans verilmesse ne yapsin ,,,, | ||
![]() | ![]() |
![]() | #68 | |||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
ikincisi hocanın elindeki kadro belli. ve bu kadroya rağmen senenin başında bize büyük sözler konuşuyor. yok yenilsek bile göze hoş gelen , koşan herkes tarafından alkışlanan bi futbol ortaya oynayacaklarmış.bırak yanilmeyi yendiğimiz zaman bile inan alkışlayasım gelmiyor. bakın sene başında desinler ki o zaman takımı yeniledik . yeniden yapılanıyoruz , bize biraz zaman tanıyın... amenna ona sözümüz yok o zaman!!! hersene büyük hedefler belirliyoruz , elde var koskoca SIFIR... Kerdeşim 3-4 hoca değiştirebilirisin .hiçbiride iyi olmayabilir ama çok hoca değiştirdin diye ''ARTIK YETER BİRİNDE ISRAR EDELİM '' düşüncesi çok yanlış... ister 5 olsun ister 6 belki 7. hoca iyi olacak. demek istediğim iyiyi bulana kadar arayacaksın kötüde ısrar edene kadar.... bak ben beşiktaş için yaptığım fedakarlıkları anlatmak istemem senin gibi... seni tebrik ederim bursada yaptıkların için bizi orda temsil etmen görevin zaten. sen orda bursalılarla kapışıyorsan bizde burda ank.güçlülerle uğraşıyoruz. son söylemek istediğim önerdiğin bi kitap var mı ???
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | |||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | |||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
bak biraderım ne guzel ozetlemıssın işte olayı keşke başından beri boyle yazılar yazsaydık..ama sana katılıyorum beşiktaşı cani gonulden sevenler bır anda parlıyoo...bız ertuğrulu sevmıyoruz demıyoruz bızde ertuğrulu sevıyoruz hemde cani gonulden hatta ilk mesajı ben yazdım yıne okursan sevınırım neler yazdığımı goreceksın...bu arada bursada bızı destekledığın için teşekkur ederız inan bızde ankarada senın gosterdığın cefayı gosterıyoruz...sen oyle duşunerek beşiktaşı en ust sevıyede gormek ıstıosun bende boyle duşunerek beşiktaşı en ust sevıyede gormek ıstıorum...yani dertlerımız ve sevınçlerımız aynı
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |