![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | daha başarılı ve aynı zamanda daha gıcık yöneticileri olduğu için, marka yaratma yolunda ilerliyorlar bunda da bir bakıma başarılılar aslında ama şunu unutmalılar ki marka yaratırken halka sempatik gelme durumunu da gözardı edemezsiniz, evet fb markalaşma yolunda ilerliyor ama izlediği yol yanlış...
__________________ eternity... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Şımarık davranışları ve kirli geçmişine rağmen övünmeleri nedeniyle ama en başta fenevbahçe cumhuriyeti(?) diktatörü azize hanım yüzünden nefret ediyorum ![]()
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bunun için bi çok neden var.. renkleri,artist oluşları,kibirli oluşları, kendilerini bi pok zannetmeleri ![]()
__________________ ![]() Kadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() | ali şen zamanından beri nefret ediyorum fb den... ve fb ye gün gecrikçe nefretim dahada cok artıyor... neden bilmiorum ama nefret ediyorum işte... renklerini bile bi yerde gördüğümde küfrediyorum icimden o takıma | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ben bu konuya çok takıntılıyım galiba acayip bi şekilde anti fb'liim adından renginden içinde fb olan herşeyden nefret ediyorum sokakta sarı lacivert giyinmiş birini görsem boğasım gelio neden bilmem dediğin gibi GS sevilcek gibi değil ama yok yaa fener nefretini hiç bişey bitiremez......taraftarının ahlaksız,seviyesiz,haddini bilmez olmasından galibaaa....
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |