![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Toraman iyidir de Gökhan zan oyuncak bebek gibi üflesen bi tarafı çıkıyor adamın ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Genj .. senin bütün görüslerine katiliyorum. Bir Tormana görüsüne katilamiyorum. Adam suanki tek iyi oynayan ve kalplen oynayan oyuncu. Aman diatta zan akin burak fallan gitsin ama toraman kalsin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bütün görüşlerine katılıyorum. yürekten oynuyor diye takımda kalacaksa bende geliyim. bende yürekten oynarım. kabul mü. adam gibi adam olmak teknik direktör olmaya yeterse bende gelirim. adam gibi adam olurum kabulmü. fazla parada isteme onlar gibi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya hem eziklere özeniyorsun hem kemiklesmis kadro diyorsun ozaman birak ertugrul hocayi kadronun basinda, önce demiröreni ve yönetimini gönder , gönder bobo delgado ve tello haricinde tüm yabancilari . sertar k , serdar ö , ibrahim kas ,ibrahim toraman haricindeki tüm yerlileri sonra yeni bir kadro ve tecrübeli yabancilar ile bir iki yol sampiyonluk beklemicez sonra bak sen basarilara ama ertugrul hoca kalmali siz gecen sene hocamizin UEFA da gelecek vaad eden en iyi 10 teknik direktör icinde secildigini unuttunuz herhalde 6 ay sabredsemiyorsunuz diattayi higueni sence omu izledide aldirdi carewi aldilarda o yok istemiyorum ben higuenimi alicam dedi cok yalnis düsünüyorsunuz cokkk , Yönetim degesmedigi sürece istersen lippi yada morinho yu getir takimin basina sampiyon OLAMAYIZZZZZZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | toraman neden gidicek ki..en cok mucadele edenler arasında yer alıyo bence.. ya bisiler eksik cok büük seyler..ne zaman farkına varır yönetim ne zaman cozum uretir bilmiorum!! coooookkk seviyoruz deli gibiiiiiiii dedik dedik bu hale geldiler..=(
__________________ if you're alone at night, alone in your bed if your home is as empty as your heart if you're alone at night, alone in your bed tell me, what does it matter who is right? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya ben günde 4 tane gazate okuyan insanım arkadaş ertuğrul hocayıda sürekli takip ettim tv den adama bisürü oyuncu dediler yok yaşlı yok cart curt diye aldırmadı görüyorumki sitede bir çok arkadaş duygusal davranıyor ertuğrul hoca konusunda siz bilirsiniz ama böyle amatör insanlar oldukca şampiyonluğu unutun çatlatır geçerler bize daha cooook | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |