![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya bide şu var tumeri fenerle görüştü diye gönderen bir yönetim fenerden dünyanın futbolcusunu aldı bu ne çelişkidir ya... onlar bizim en iyi futbolcumuzu alırken biz onların çöptenekesi attığı futbolcuları aldık başkanı tebrik ediyorum bizi çok güzel rezil ediyosunuz tebrikler...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #14 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yorumsuz..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ümidim yok.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Transferlere bakar iki iyi yabanci gelirse ve takim ciddi bir havaya girerse olabilir,ama gene kazmalari doldurup takim karisirsa en iyi 3. bitiririz.Hep problem polemikler,sakatlar var.Kartal rahat mac oyniyamiyor. Ama sampiyon olmak istiyorsak derbileri kazanmamiz lazim,hepsi 6 puanlik maclar,malesef orda saafimiz var!!
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | benim hiç ümidim yoq biz< olsak federasyon engeller zaten bizi şampiyon yapmazlar.gs-fb arasında gider hep bu devran.ne zamanki adam gibi yönetim olur federasyondada ağırlığı olur ozman şartlar değişebilir.bu vaziyette 2, olmak bizim için ne yazikki başarıdır hemde büyük başarı.aynı zmanda türkiye kupasını almakta.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |