![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya arkadaslar siz nobrenin nersini övüyorsunuz allah askina??? adam ne is yapiyor? pres yapmakla mac alinmiyor. puan alinmiyor. gol atmakla puan aliniyor. banane presten. yaptigi pres ne ise yariyor. angaryadan futbolcu. adamin teni siyahi diye göklere cikartiyorsunuz. yüregiyle oynuyor diyorsunuz. yüregiyle oynayan nouma sergen ve ilhandi. arti birde gol atiyorladi. birakin nobreyi övmeyi. eziklerden gelen adam istemiyorduk hani???? besiktasli sözünün eridir. eziklerden gelen nobrede ezikdir benim icin. ![]()
__________________ Nasil geldik, birgün öyle gidecegiz. Besiktasli dogduk, Besiktasli ölecegiz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. Konu northwest_eagle tarafından (17-12-2007 Saat 19:13 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksiklik | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
numa 2. geldiğinde 2si penaltıdan olmak üzere 4 gol attı. ilhan sakat bacağıyla reinalara flan kaçtı.çokta s.... deydi beşiktaş. sergeninde çoq şeyi var ama o adam herşeyin hakkını verdi bişi demicem.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |