![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Inönü cok güzel bir stadyum ama ses cok yayiliyor etrafa üzerinin yarisi kapatilsa taraftarin sesinden rakipler altina eder valla. Avrupada yeni yapilan stadyumlar öyle bir insaa ediliyorki 5000 - 6000 taraftarin cikardigi ses 15-20 bin taraftar yapiyormus gibi hissediyor insan...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaslar varmi deniz kenarinda baska stat yok olamaz varmi her iki kitayi cepheden goren varmi yok e o halde bana ne demek düser kiskananlar catlasin ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | madem yıkacaksInız 45 50 bin kapasİteli niye yapıyoSUnuz ben onu anlamadım 60 bin kişilik modern bi Stadyum yapın şampiyonlar ligi ve derbilerde full çeker kombine ve biletlerdede artış olu herkeSİn ağzını kapatmış oluruz böylece
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yha bızım smdı kı 132 desıbellık rekorumuzu kıramıyrlar kapasıte arttırılırsa hıc kıramazlar f16 kalkıs sesını bıle gecerz dıyım ![]()
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |