![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Kabiliyetsiz torpilli
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya burak ve ibrahim akın adamlar ruhlarıyla oynamıyolar sırf para almak icin oynuyolar mac umurlarında deil dunku macda burak'ın kacırdıgı goller neydi ole ya hele 2. nasıl kacırd o golü sac bas yoldurdu valla
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ama şoylede bır durum var bence kıralandıktan sonra en az 2 sene iyice kendısını tekrardan kanıtlaması gerekıyoo..2 sene sonrada Burak Yılmaz a iş düşermi bilmiyorum
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | oo ilk geldiğinde dedim gelecek için br şeyler vaad ediyor felan...sonra br baktım herkes burak için bir şeyler söylüyor ben ama hala umutluyum felan derken..atrık benm de canıma tak ettiii...afedersinz ama başka br tabir bulamıyorum odun gbi ya ne bileyim..fizik tmm yerinde ama tekniğe dair hç br şey yok top geliyorr vücut braz esnek olur bunda yukarıdaki tabrim gibi hç br şey yokk yokk yok...en kısa yoldan yaşıda gençken fiziğide yerndeyken mankenlik onun için ideal br meslektr diye düşünyorumm...ohh be içimi döktüm rahatladımm yaa... ![]()
__________________ HEPSİ ÖYLESİNE...SEN ÖLESİYE... Konu nagihan.1903 tarafından (09-04-2009 Saat 19:52 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla ban ahiç kızmayın niye öle dedin niye böyle dedin bu adam tam bir 'KAZMA' Bu adam tam bir ARTİST HAVALI gönderin havasını söndürün.yüzünü göremk istemiyorum ya bunun maçta falan tiksinti geliyo bana.
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sürekli iakın la istanbul gecelerinde gezerlerse olacağı bu...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |