![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Öle şey olurmu yaaa...Ne demek bağlamaz.Ezikleri düşün bi bakalım.Alex olmadan karşı kaleye gidebiliyormu???Bazı kilit futbolcular vardır ve onlar olmadan takım büyük de olsa küçük de olsa zorlanır.Bu kadar basittir bu... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Guest
| geseyi düsün bakalım febe karsısında yabancısız puan aldılar .. barcayı düsün ronaldinhosuzda kazanıyor .. bi cisse olmaynca kaybedip ona baglıyorsak halimiz kötü | ||
|
| | #6 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | harbiden abarttiniz kardesim normal birsuru sanssizlik pespese geldi bugun nobreyle bobo arasindaki farkida anlamis oldunuz sanirim bu yuzden bobo herzaman ilk 11 oynar ve hakem maci resmen katletti top oynatmamak icin elinden ne geliyorsa yapti kayseri bukadar sert oynarken en cok sari karti besiktasin gormeside ayri bi gariplik puan kaybedecegimizi trahmin etmistim 1 puani opup basimin ustune koymustum zaten ama olmadi can saolsun illaki birgun kaybedecegtik herzaman kazanamazsin bizim taraftarin ne beklediginide anlayamadim lig sonuna kadar butun maclari kazanacagimizimi dusunecektik onemli degil can saolsun | ||
| | |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
nobrenin ne kadar hırslı oldugunu görmüosn heralde .. oho sen böle düsüneceksen her macı kazanacak degiliz die sampiyonluguda rüyanda görürsün .. ilk yarıda sivas fb gs kayseri bu maclardan hangilerini yendik hiçbirini ee o zmn nasıl sampiyon olucan ?? kasımpasayı ankarayı denizliyi yenerekmi onlara cinconlar febeler 3 4 atıyor | |||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bütün felaket tellalları toplanmış.Arkadaşlar iyi gündede yazın bunları!!Saklanıp ortaya çıkmayın yenilgilerde...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
kimsenin iyi günde ortaya cıktıgı yok ! bence kendinizi kandırmayın iyi gün oldugu yok ztn .. iyi gün dediginiz diski , ankara , kasımpasa , antep maclarını kazanmamızsa kusura bakmayın ama pek bisi bilmiosnz futbol hakkında | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |