![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #261 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
parayı veren cıkar yönetim gittiginde yeni gelen yönetim bi yolunu bulacak tabiki .. demiroreni seven basarılı bulan ve savunan besiktas hainidir ! .. besiktaslıysan kabul etmiceksin kardesim bu kadar basit | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #262 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi ben bu konuyu bildiğimden ne olduğunu biliyorum direk yazdım seni görmedim valla kimseyle alakası yok kazandık ileriyi düşünelim artık o yüzden geri konuşuyoruz
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #263 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #264 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
şimdi sizce hoca futboldan anlamıyo mu? biraz düşünürseniz yaptığı değişikliklerde bir futbol mantığı var. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #265 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ewt abi haklısın ben de aynı fikirdeyimm... ama şu gs ile fb nin maçlarını hep kazanması baya bozucu. aslında fena gitmioruz da | ||
![]() | ![]() |
![]() | #266 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Alıntı:
2-0 önde oldugun macta ilerde top tutucaksın ve hırcın bir futbolucuyu oyundan cıkarıyorsn yerine yürüyerek oynayan artık o topları bile atamayn rico yu alıyor .. gökhan zanı forvete alıyor işte bu ztn durumumuzu acıklıyor .. takımın batuhana kalmasıda ztn denicek bisi bırakmıyor | |||
![]() | ![]() |
![]() | #267 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #268 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | fikrine saygi duyarim dostum mecerkn.herkesin kendine gore gorusu var.teknik anlamda yaptigin yorum da dogru. benim anlatmak istedigim ise baska.bizim futbolcular mac 2-0 diye oyunu birakiyorlar.kac tane mac izledik boyle sanki mac bitti biz kazandik maci havasindalar.sonra rakip geliyor kolay bir gol atip maci tehlikeye sokuyorlar.hazir nobre form tutmusken birak adami oynasin.bizim orta sahamiz zaten cok etkisiz delgado zaten citkirildim biri.dokunsan yere dusuyor.saha kaygan.delgadoyu cikarsin o zaman.ben anlamiyorum macin genelinde is yapmayan bir futbolcuyu niye oyunda tutarlar.bence nobre yerine delgado cikmaliydiaslinda tum konustuklarimiz bosuna gibi geliyor bana.biz ne dersek diyelim bu yonetime bu futbolculara ve teknik kadroya bagimliyiz.yine onlar bildiklerini yapiyorlar.hersey bos.tek gercek SANLI BESIKTAS
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #269 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Alıntı:
bugun de mactaydim.delgadoya baktim dogru duzgun bir orta yapamadi.her ortasi rakibe vurdu.istikrari olmayan bir futbolcu genelde bizimkiler istikrari olmayan futbolcular. ve gel de bunlara guvenip sampiyon hayalini kur.niye bizim yonetim futbolcu almayi bilmiyor. ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #270 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |