![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #332 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #333 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bak kardesım bende 19 yasında buforuma gırmıs olsaydım kımsenın agzını bıle actırmazdım herkesı sustururdum eee nede olsa hgerseyı ben bılırdım o zamnalarrr!!! bı gun bı hocam söyle dedı ınsanların aptal olmadıgını en azında orta zekalı oldugunu dusunursen hayat inanılmaz kolaylasır gercekten öle olyoo kendını guvende hıssedyosun en azından belkı benden cok zekısın belkı burdakı herkesten. yada benden burdakı herkesten aptalda olabılırsın bızde herseyın farkındayızzz bızde bılyoruz elestırı yapmayyıı bizimde bi bildigiz var elbettt mesela ertugrul hoca adamın hayatı futbolla gecmis bızden 10 20 yas buyuk ve bjkmızın antrenööru sence hıc mı dusunmuyodur bunlarııı sence bu adam aptalmı neyse bence bu sacma konuu sezon sonunu kadar kapatılmalı artık can sıktııı Konu f.cole tarafından (17-02-2008 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #334 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
kişisel seylere girmiorm önce saygılı konus .. bilio yada bilmio önemli olan yaptıkları ben futbol bilgisinin zayıf oldugunu düsünüorm kanıtlarınıda bir bir sunuyorum size ve buda dogal hakkım .. ki heryerde cogu yerde ertugrul hoca eleştirilir .. bence kapatmayı bırak sabitlenilmesi gereken bir konu nese | |||
![]() | ![]() |
![]() | #335 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bak sana kardesım dıyorum ve sana hakaretde etmıyorum neden ıyıce okumak yerıne ben bu adamı nasıl moratırım mantıgıyla hareket edyosnn valla elstırı yapmak dunyanın en kolay ısı bana mukememl oduguna ınadıgın bısey sole san bin tane yanlısını bulayım neyse kapatalım gısın | ||
![]() | ![]() |
![]() | #336 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #337 | |||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
Peki bizim başkan hiç düşünmüyor mu ? Sence bizim başkan aptal mı ? bilmem anlatabildim mi !!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #338 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #339 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bizim başkan düşünüyor elbette ama yanlış düşünüyor.Yanlış kişilerin izinden gidiyor,yanlış kişileri örnek alıyor.Önünde süleyman seba gibi bir örnek varken o gidip aiziz yıldırım gibi birinin yolundan gidiyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #340 | |||
sebayı gectim serdar bilgiliyi örnek alsa bile yeter .. aziz yıldırım gecen sene kupa macında febeyi eledigimiz zmn ligden cekilcegiz muhabbeti yapmıstı ali koc fln ama öle birsey olmamıstı .. eziklerle biz dalga geciyorduk yalan dolan konusuyorlar diye ama bizim baskan aynısını bu sne yaptı paf takımla cıkacagız dedi cıkmadı sözünü tutmadı rezil etti bizi .. olmaz böyle seyler | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |