![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | arkadas biraz sert konusmuz kabul ediyorum... ama bizde artik basari istiyoruz, SIKILDIM artik her sene seneye sampiyon olacaz demekten.. 19 yasindayim en son besiktas sampiyon oldugunda 14 yasindaydim ve sadece o sampiyonlugu iyi hatirliyorum... her yaz turkiye geldigimde alay konusu oluyorum fbliler ve gsliler alay ediyorlar benimle.... kabul ediyorum fbnin ve gsnin sampiyonluklari serefsizdir ama insanlar seni dinlemiyorlar bile yani fbli sampiyon olduk diyor hakem sayesinde ya da para verdik sampiyon olduk demiyor..... Ama umudumu kesmedim insallah Sampiyon olacagiz bu sene cok istiyorum. ÖLÜMÜNE BESKTAS.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | coşmuşun yahu.. ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 1.en büyük beşiktaşlı ATATÜRK'TÜR... 2.alen markaryan ve onun gibi olan diğer arkadşlar yıllardır bu tiribünde yensekte yenilsekte gırtlak patlatmış hiçbir zaman beşiktaşa olan aşkını,beşiktaşın başarısını sorgulamamıştır 3.beşiktaş hiçbir zaman birilerinin takımı olmamış şerefiyle bir yerlere gelebilmiştir lütfen birbirimizi yemeyelim arkadaşlar.şampiyonu şeref değil federasyon belirlyor bu ülkede.we biz böle bir ülkede bu ülkenin en şerefli en onurlu takımı olan beşiktaşın taraftarı olarak her neolursa olsun hep destek tam destek felsefesiyle takımımıza sahip çıkalım. beşiktaşı sewiniz.şerefiniz için sewiniz.onurunuz için sewiniz.derdindede mutluluğundadad sewiniz.onun bizden başka kimseye ihtiyacı yok saygılar
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bende bu konuyu açan kardeşime katılıyorum fakir edebiyatı yapmayın yok sevinmek içinmi sevdik evet kardeşim yeter ya adamlar 10 eksikle oynuyor yeniyor adamlar tur atlıyor sonuçta taraftarını mutlu ediyor bırakın bu erturul sevdasını ilk önce bu takımdan o gitmeli bence bunu sırf kayseriye yenildik diye demiyorum vallahi bazı arkadaşlarımız tepki vermesini bile bilmiyor ben bu takımı seviyorum ve mutlu olmak istiyorum onun için de başarı elde etmesi lazım artık yeterrrrrrrrr
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | başaRıyı hepimiz isteRiz ama başaRının aRkasında duRduğumuz kadaR başaRısızLıkLaRın aRkasında duRmayı da biLmeLiyiz...Sonuçta biz bu takımı ne başkanı ne taknik direktörü nede futbolcuları için sevdik; biz beşiktaşımızın renklerine gönül verdik, beşiktaşlıyı sevdik...Peki siz böyle yapaRsanız neRde kaLdı beşiktaşlılık duruşu...İNANMALIYIZ ve destek vermeLiyiz.sonuçta Beşiktaşımız birkaç sene daha şampiyon olmazsa takım mı değiştirceksiniz eğer öyle bi düşünceniz varsa hiç durmayın...! SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK!!!
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Cok acik olan fakat bazilarinin duygusal baktigi icin göremedigi bir gercek var.. Aslinda bunun cevabi bir soru??? Türkiyede en cok taraftari olan takimlar hangileridir?Neden? Cevabini biliyorsunuz zaten en cok taraftari olan takimlarin peki NEDEN sorusunu hic sordunuz mu? Taraftar sayisi takimlarin sampiyonluk sayilari ile dogru orantili yani biz en cok taraftara sahip olan 3. takimiz cünkü siralamada da ÜCÜNCÜYÜZ.. Dikkat edin en büyük takim demiyorum en cok taraftara sahip olan takimladan bahsediyorum. Peki bir takimin taraftari yani sempatizanlari ne zaman artar??Takim basarili oldugunda ve insanlarda hayranlik uyandirdiginda.Besiktas in taraftarinin en hizli arttigi dönem METIN_ALI_FEYYAZ dönemidir adlarina besteler yapilan ve basaridan basariya kosulan yillardir.Demek ki insanlar bir takimi tutarken O takimdan zevk almak isterler.Maclarini izlediklerinde hayranlikla izleyecekleri futbolcular görmek isterler. Iste bu takimlarindan sevgilerine karsi bekledikleri FAYDAdir. Kimse kimseyi bos sözlerle kandirmasin.Dünyada karsiliksiz bir sevgi yoktur.Anne Babalar bile cocuklarindan yaptiklari emekler karsiliginda en azindan saygi görmek isterler... Besiktas bizim canimiz herseyimiz bizim su anki ruh halimiz son Kayserspor macindan kanaklanmamaktadir,Burda Ertugrul u desteksiz bir sekilde savunan arkadaslara hatirlatmak isterim ki Ertugrul gecen haftaki mac sonundaki Basin tolantisinda kendisi bile belirtmistir. "Besiktas in oynadigi maclarda Skoru son anda kendi lehine cevirmesinden Taraftarlar artik SIKILDILAR" Yani ertugrul bile taraftarin tepkisini normal karsilarken burdaki bazi arkadaslar KRALDAN COK KRALCILIGA soyunarak anlamsiz bir sekilde kenidleri gibi olmayanlari disariya davet etmektedir.. Üstelik en muhalif ve DEMOKRATIK taraftar gurubu oldugu kabullenilen BESIKTAS taraftarina kendi icinde bu kadar tahammülsüzlük yakismiyor. Herkes görüslerini hakarete varmadan özgürce belirtebileli ve bu durum kimse tarafindan saygisizlik olarak algilanmamali.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | keşke sene sonu için luce ile anşılsa..topuz ve gökhan alınsa ve gordon-rico gnderilip 3 tane kaliteli yabancı ile yola devam etsek ama hayalim işte..ama ertuğrulla biyere varılmaz bırakın bu sağlam duralım işlerini sene sonu olduktan sonra iş işten geçtikten sonra görcez ertuğrulu herkes o zman neler dicek bakalm..biz şimdiden görüyoruz die suçlu oluyoruz..hayır efendm ertuğrl bu zihniyetle sıfırr hiçbişi yapamazzzzzzzzzzzzz..kayseri maçında tek şutumuz yok ya olaya bak rezillik
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sevinmek için seviyosanız gidin sizi sevindirecek takım tutun. ERTUĞRUL SAĞLAM hakkıundada konuşmayın lütfen. Bu ne yaa devamlkı hoca devamlı hoca. Sizin istediğiniz teknik direktör yeryüzünde yok bulamazsınız. ulan herzaman hoca gitsin mantığı YANLIŞŞŞ bunu hala öğrenemedik.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |