![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
bak fenere.belediye maçında 2-0 yenik oldular diye seyircisi stadı terketti.futbolcular ıslıklandı küfür yedi.gs taraftarını konuşmaya bile lüzum yok zaten.onlar istedikleri kadar fazla olsunlar.(en fazla sinek b..kon üzerinde olur ![]() ![]() beşiktaş taraftarı taklit edilen bir taraftardır.başka şubesi yoktur ![]() ![]() saygılar
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Türkiyedeki tek taraftar biziz; diğerleri ise sadece bir seyirci.Bunu ayırt edersen işi çözersin zaten... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
ayrıca kimene ben böyleyim diyosun burası forum sende konu açtığına göre illaki yorum yapılacak trtışma olacaktır. bende sevinmek istiyorum bende artık rahat rahat uyumak hafta sonumu keyifli geçirmek istiyorum.beşiktaşla ilgili hayeller kurmak istiyorum. son zamanlarda olanlardan dolayı futboldan soğudum ama o forma o amblem ve o tribün insanı bağlıyor. ayrıca insan sevdiğini yarı yolda bırakırmı. evlensen eşin sakat kalsa ayrılcakmısın beşiktaşıda hasta olarak gör ellbet iyileşecek
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | |||
yok hanımının başı kapalı yok beş vakit namaz kılıyor yok abdullah gül ün ricası ile beşiktaşa geldi yok milli takıma td olucak onun alt yapısı yapılıyor. bu artniyet yada daha iyimser olursak önyargı niye
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
Yazal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya neden ufacıcık bi kötü gidişte futbolculardan tut yönetime herkes suçlu oluyor savaş değil rink değil futbol elbet sevinceğimiz günler olacak biraz hoşgörüü
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevinmek için seviyosan hakkaten beşiktaşlı değilsin beni kimse yargılayamaz demişsin hiçte bile yargılarız çünkü'SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK'kelimesinin bi manası var öğrende gelbu1.2. sana ertuğrul hocamıza kova deme hakkını kim veriyor haddini bil.3.kimse kimseyi kandırmıyor biz ne olursa olsun herşekilde heryerde ölümüne beşiktaşlıyız dedik boş konuşmuyoruz.4.duygusal davranmıyoruz yeri geldiğinde bizde tepkimizi gösteriyoruz ii takip et ne olduğunu anlarsın son olarak hala liverpool yenilgisinden bahsediyosun biz ne yenilgiler gördük be arkadaşım boşver sen onları geleceğe bak istersen... herkesin fikrine saygımız var ama yorumlarını biraz dha saygılı yaparsan ne sen bizi sıkarsın nede biz seni madem beşiktaşlısın herkese nasip olmaz değerini bil ve her anında takımının yanında ol.sevinmek için sevmeye devam ettiğin sürece bizden değilsin ![]() ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | artık bu forumda ertuğrul hoca gitsin mi kalsın mı oylaması ve bu düşünceye ait club kurulacak nerdeyse yaa taraftarımız hoca sayesinde bölünüyor bu stadda bile boyle ertuğrul hocayı ben de artık desteklemiyorum korayı gonderdğinden beri bu haftada gorduk zaten korayın eksikliğini cisse olmadığı anda orta alan sıfır ama umarım ben yanılırım da bursa sağlamı destekleyenler bize sene sonunda sağlama okadar laf attınız bak gordunuzmu şampiyon olduk veya olmasakta oyuın oynadık deerler çünkü şuan şampiyonluğpu ben düşünemiyorum bu oyunla bile şampiyonluk hesapları yapanlarımız var evet sevinmek için sevmedik ama bu oyunla oynatarak kaleye bir şut bile çekmeden 90 dk bbitirerek değil kımse kusura bakmasın oynatsın yenilsin burda kımse konuşmaz zaten goruyoruz kı burda heskes oynayamadıkalrı için şikayetçi Nouma İlhan Hırsı bu oyuncularda olmadığı sürece herkes bu şekilde görüş ayrılığına düşecek. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() Yazinin anafikri su;Istediginiz kadar bunun tersini söyleyin ama ISTATISTIKLER insanlarin basarili takimlara daha cok gönül verdiklerini gösteriyolar.Yani Taraftar sayisi sampiyonluk sayisi ile dogru orantili gelisiyor.Bu da sunu gösteriyor ki insanlar takimlari en basta SEVINMEK ICIN SEVIYORLAR ama sizin zorladiginiz konu surda ayriliyor.Bu taraftarlik mevzuu dünyadaki hicbirseye benzemiyor.Evlensen Bosanabilirsin ama bir takima gönül verdinmi O takimi kimse birakamaz tabi gercekten gönül verenler icin gecerli bu ![]() Hepimiz su an BESIKTAS liyiz yoksa bu Forumda isimiz olmazdi,icinde bulundugumuz duygusal yogunluk ile akadasin yazdigi basliga ve yaziya direk negatif tepki veren arkadaslar olabiliyor.Ama Mantikli düsünüldügü zaman bu arkadaslar neden Besiktas i tuttuklarini neden dogduklari bölgenin takimlarini tutmadiklarii kendilerie aciklayabilirler ![]() Kusura bakmayin uzun bir yazi oldu ama lütfen yazinin icinde bulunmayan sebeplerden dolayi muhalefet etmek icin yazmayin cünkü sebebini anlayamiyorum.. Bu arada gazeteleri okurken karsima cikan su haber beim yazdigim yaziyi %100 destekliyor,elbetteki Besiktas taraftari dünyadaki hicbir taraftara benzemez ama insanlarin Basariyi sevdiklerinin en acik örnegi alttaki su haberdir... JUVE TARAFTARINI KAYBEDIYOR!!!!!!!!!! İtalya Seri A takımlarından Juventus, kan kaybediyor... Stage Up ve Ipsos tarafından, İtalya’nın en önemli haftalık spor dergilerinden Guerin Sportivo için yapılan araştırma, FC Juventus'un taraftar kaybetmesinde, Siyah-beyazlı kulübün futbol skandallarına karışması ve aldığı ceza nedeniyle 2006-2007 sezonunda Serie B'de top koşturmak zorunda kalması belirleyici bir rol oynadığını ortaya koydu. Araştırmanın ayrıntıları, Guerin Sportivo dergisinin yarın piyasaya çıkacak yeni sayısında yayımlanacak. Dergi yetkilileri, araştırma sonuçlarının bir bölümüne ilişkin bugün kısa bir açıklama yapmakla yetindiler. Açıklamaya göre FC Juventus'un 2004-2005 sezonunda 8 milyon 420 bin olan taraftar sayısı, son 2 sezonda yaklaşık yüzde 17'lik bir azalmaya maruz kaldı. Buna göre FC Juventus'un 2006-2007 sezon sonu itibarıyla taraftar sayısı, 7 milyon 20 bine indi. Aynı dönem itibarıyla AC Milan'ın taraftar sayısında yüzde 33'lük, FC İnter'de ise yüzde 14'lük bir artış yaşandı. AC Milan artış yüzdesindeki fazlalık nedeniyle, taraftar sayısı itibarıyla FC İnter'i geride bıraktı. Bu gelişmeler sonucunda AC Milan'ın taraftar sayısının 4 milyon 830 bin, FC İnter'in ise 4 milyon 320 bin olduğu kaydedildi. Araştırmaya göre Serie A'da, son iki sezonda ACF Fiorentina ve US Palermo taraftar sayısını arttıran, Cagliari, AS Roma ve SS Lazio ise taraftar sayısında düşüş yaşayan takımlar arasında yer aldılar. Konu Buelent01 tarafından (11-02-2008 Saat 15:01 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |