![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nerde izledinizde bu adamı beğendiniz.Samsundayken bile beğenmiyodum abartılı fiyat biçmişlerdi buna mehmet topuz gibi.Ama şişirme olduğu ortaya çıktı.bence abartmayalım.kiralama fikri güzel en azından bi bakarız durumuna olmazsa yollarız.burda önemli olan opsiyonu nedir onu görmek lazım aşı tutarda iş yaparsa(pek zannetmiyorum) alabilmeleri kolaymı onu bilmek lazım.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
2. de futboldan anladığını pek düşünmüyorum sorsalar sana i.üzülmezide beğendiğini söylersin futbol anlayışın ortada tşkler | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
dalgınlıkla Manisa Yerine samsun yazmışım.bu benim futboldan anlamadığım anlamına mı geliyor?Bak senin gibi futboldan anlayan(!) bir sazandan başka kimse var mı bunu yazan.demekki komple cahiliz futboldan anlamıyoruz.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. Konu northwest_eagle tarafından (24-12-2007 Saat 16:54 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaslar birbirinize girmeyin. hepiniz bize lazimsiniz....
__________________ Nasil geldik, birgün öyle gidecegiz. Besiktasli dogduk, Besiktasli ölecegiz... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |