![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | hocalar değişti topçular değişti tek değişmeyen yönetim. ama şereften yoksun bi isnan. kimse beşiktaşın başkanı saygılı olsun demesin çünkü bu adam sadece kendini düşünüyor.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #2 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| | |
| | #4 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
| | |
| | #5 | |||
| Guest
| Alıntı:
besiktasa saygısızlık o basında duran baskan adındaki insandan degildir .. ztn iyi yönetilmediginden yada hatalı oldugundan bahsetmioruz besiktas durusunu alt üst eden sereften yoksun birinden bahsediorz eger besiktas baskanı adam gibi adamdır sereflidir diyen varsa besiktas hainidir ! | |||
|
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hay eline klavyene sağlık kardeşim. bu forumdaki bazı kendini bilmez muhaliflere ancak böyle bir cevap yazılırdı. adam foruma takılıyor yazdığı mesaj sekiz ettiği tek laf biz istifa isteriz. 5 yıldaha şampiyon olmasakda hep beşiktaşlıyız hep destekçiyiz. lütfen artık herkes ertuğrul hocama destek olsun. ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM----------- TAKIM GİBİ TAKIM EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ GERİSİ TRAŞ ULANNNNNNNNNNNNNN | ||
| | |
| | #7 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben ertuğrul hocanın sonuna kadar arkasındayım bu hocayı yakarsa oyuncular yakar gerisi yalan eyvallah pritt | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |