![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ne diye ugrasiyorlar anlamadim gitti ben fransadayim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ne diye ugrasiyorlar anlamadim gitti ben fransadayim yok boyle bir haber burda | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu saaten sonra pek bobo dan fazla bişi beklenmesin sezon sonu kesin yolcu ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya sizce dunga türkiye ye getirilmişken birileri tarafından bobo'nun brezilya milli takımına seçilmesi tesadüf müdür? fazla da açıklama yapmaya gerek yok aslinda herşey bu kadar açıkken..yalnız sunu söyleyebilirim eğer böyle bi imkanı varsa beşiktaşın bobo'yu bu paraya satabilcekse satabilir az da bi miktar değil türkiye piyasası için..tabi gittikten sonra fiyatı 15 milyon olur üzülür müyüz üzülürüz ama kimse de çıkıp bize 15 vermez..max alabileceğimiz rakam o cunku 8-10 arasi bi para alicaz..fena da sayılmaz..en azından takımın finansal durumu rahatlamıs olur ve bizim genclere gün doğmuş olur holosko da abudik gubidik oynatıldığı bölgelerden doğru mevkiisine getirilir böylece.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |