![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Tek forvetle olacak iş değil bu...Baki,koray,i.kaş ,G.zan,i.toraman 5 tane stoperimiz olabilir ama bunlar hep aynı tipte.Ya topu kesiyorlar yada adam adama markaj yapıyorlar.Topu oyuna sokmada sıfırlar.Top ayaklarına gelince top ya taçta yada rakipte!..Böyle olmaz bu iş.Mutlaka bir adam akıllı stoper şarttır bu takıma.Stoperin yanında tabiikide forvette alınsın.Hatta bir sol bekte alınsa iyi olur.Bu hatta hatta diyede gidebilir ama alınması gereken ilk isim önce stoper sonrada forvettir.Devre arasında bu işi bitireceklerini umuyorum...Ertuğlul sağlamla sinan engine güveniyorum.Ertuğlul hoca oyuncudan anlamıyor sanki.Tigana,del bosque,rıza çalımbayın görmediği,başka takımlara kiralık gönderdiği serdar özkana ertuğlul hoca gözünü kırpmadan formayı verdi.Ve görüyoruz sonucu...Ertuğlul sağlamla sinan engin işini bilir.İyi oyuncular alırlar... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | vallaha ertuğrul abimi çok seviyorum ama kone holosko falan alıcaksa kusura bakmasın
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kaliteli oyuncu almadıktan sonra transferi ertuğrul hoca yapmuş,sinan engin yapmış ne farkı war önemli olan beşiktaşımıza yarar sağlıyacak en önemlisi kaliteli ve dewamlılığı olan oyuncular almak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | akrabama laf yoq.... erturul abim bilir işini ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | en ıyı transfer elimizde zaten de ama sanki körmuşler gibi davranıyolar higueni oynatmak istemıyor cunku onu transfwer etmedi nede diattayı bunyonetim transer etiği için bile bile oynatılmıyo adamlar
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |