![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok ya olmaz heralde varsa bile bulunmalı
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | evet çarşılı omlak farklıdır.. harbiden esrarı çekip maça geliyorlar.. böyle beşiktaşlılık olmaz... bir an önce bunlara bir dur demek lazım...
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vay anam vay..:! bu tür sorunlar hayatın bi çok alanında malesef mevcut..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bunlar çarşı değil beşiktaşlıda değil beşiktaşa zarar veren beşiktaşlı değildir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | cok ayip !!!! boyle beşiktaşlımı olur bea fb li olsa tmm bjk li bu bjk ayip beaaaaaaaaaa
__________________ Lütfen Beşiktaşlı olunuz.. Ölümüne Çarşı Herşeye Karşı Beşiktaşın Gücü Taraftarın Takımı ............ (Ben uydurdum ha ! ona göre !) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BUNLARI YAPAN BEŞİKTAŞLI DEĞİLDİR BEN ŞÜPHELENİYORUM ZATEN BAŞKA TAKIMIN TARAFTARI OLDUĞUNA GERÇEKTEN
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Her yerde karşılaşıyoruz,böyleinsanlıktan nasibini almamış kişilerle.Birde aile terbiyeside çok önemli.Ama çözüm yine bizde umursamazlıktan geliyoruz.Çoğu insan bu serserilerin yaptığına tepki bile göstermiyor.Açıkçası korkuyorlarda ama ne olursa olsun bugün başkasına yapan yarın bize de yapabilir.Bu yüzden tepkimizi göstermeliyiz.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |