![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  Yaş: 38  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     ark ben bir beşiktaşlı  olarak  nereler yapıyor hangi projeler  imza atıyor neler yapmagı planlıyor  bunları bilmek istiyorum  galatasaray  seyrantepe  bir stat yapıyor ve  bir kuruş bile cebinde cıkmadan yapıyor  ezikler  kadıköy bldyesi büyük arsa veriyor bu işlede karlı cıkıyorlar  ne yapacakları biliyor ne zaman bitecekler belli ama bizim işler neden hep  yılan hikayesi bir ara  stat projisi vardı   bir hafta icinde acıklancak dediler nerdee  adamlar bu işlerle ugraşıyor  emek zaman harcıyorlar bütün devlet adamları bu takımlara destek veriyor bize ise  bir yardım degil    mutap bile olmuyorlar en büyük örneyi beşiktaş belediye başkanı  bile fulya projesinde yaptıkları önümüzde  proji büyükmek istiyoruz ruhsat vermiyor   aslında fazladsa konuşmak istemiyorum ama sunu söylemek istiyorum bu kulüpler ceplerinden beş kuruş cıkmadan büyük projeler el atıyorlar  biz daha del bosj  8,5 evro ödeyemiyoruz bu beşiktaşın hali ne olcak  ben bir beşiktalı olarak beşiktaş  ne yatırımlar yaptı       stat projesi ne alemde hangi yeni tesisler al atı ögrenmek istiyorum  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #2 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007  
				 Tecrübe Puanı: 22   ![]() ![]()  |     kulübün kasasında nakit olmadığı kesin yani mali durum fulya yapılana kadar kötü gidicek gibi gözüküyo stada gelince bence bu yönetimin yapacağı en güzel iş olacak yani bizim stadımız türkiyenin en güzel stadı olacak şimdi stadın arkasındaki arziyi almaya çalışıyolar alsınlar olay meydana çıkar.    
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |