![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Böyle bir pürüzün çıkacağını artık sanmıyorum.Bu transfer bitmiştir...Biz yediğimiz kazığı unutup holoskonun atacağı golleri düşünelim.Holoskoya bu konuda güveniyorum.Bence çok iyi bir topçu.İyi bir transfer yaptık.Sadece çok yüksek bedelli bir transfer oldu o kadar... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
allah aşkına birisi bana cevap versin bu yönetim ne yaptığını zannediyor birisi geleceğin yıldızı burak yılmaz biride en değerli ön libero m.koray avcı her ikisinede beşiktaşımın ihtiyacı var holoskoya değil yanlış yapmaktan vaz geçin mehmet yıldız gibi bir oyuncuya bu para verilir holoskoya değil eğer böyle bir şey yaparlarsa yazıklar olsun
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bencede burak için fazla bile sabredildi biz çok büyük bir kulübüz formanın hakkını vermeyenlerle işimiz olmaz.düne kadar burak'a hakarete varan sözler yazılıyordu şimdi kıymetli oldu yapmayın arkadaşlar ya | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu saatten sonra bu transfer gerçekleşmese dahi Koray kendisine yapılanı unutup bu takımda verimli oynayabilirmi? Bende hepiniz gibi çok üzüldüm ancak artık ok yaydan çıkmıştır. Yok eğer Ertuğrul hoca çıkarda ben Koray'ın gitmesine izin vermem derse işte sadece o zaman Koray verimli olmaya devam eder. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | keşke koray yerıne bakiyi yollasalardı | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |