![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | telefonla söylemelerini hiç hoş bulmuyorum
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben uzuldum arkadaşlar..yanı burakın gıttığıne değilde bu şekılde transferlerın yapılmasına gerçekten uzuldum..kımsenın bışeyden haberi yok ama bi bakıyosunkı herşey karmakarışık.... burak yılmaz sende oynamadın yaaa o kadar şans verılmesıne karşıı..
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | adam aslında iyi topçu ama bu bizim tribün bitirdi herifi herkes korka korka top oynuyor kendimizi kendimiz bitiriyoruz bazen cidden bize yakışmayacak şeyler yapıyorz sorada inönüde maç kazanamayız tabi..burak gibi genç adamlar hata yapsa bile herzman tam destek verseydk hiçbir zman hata yapcam diye korkmazlardı şimdi korkudan oynayamıyor gençler
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Kardeş,adamın kötü top oynamasını,nasıl bizim tribünlere bağladın,anlamadım..Burak'a verilen şans,ona gösterilen sabır kaç tane futbolcuya gösterildi.Adam oynamıyor işte,zorla oynattıracak değilsin ya!! Geçen haftaki Manisa maçında bile,kaleci ile karşı karşıya,golü atamadı..Bu adama,ne kadar destek versen de,hiç bişey değişmeyecektir,bunu bil..
__________________ Bekçisiyiz Kopsa Kıyamet,Siyah Beyaz Bize Emanet.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | burak sana zerre kadar üzülmedim kendin ettin kendin buldun, olan koray'a oldu .... (girişimiz olay çıkışımız olay nası koydu ama kadıköyde koray)
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |