![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet cok abartili bi miktar ve korayin verilmesinede bende uzuldum ama neye yaraaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr soyleyin burda bu konusmalar neye yaraaaaaaaar olan oldu ve bitti
__________________ siyah beyaz olum yasam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | paradan geçtim nese de koray gibi çalışkan,çok yönlü ve hiç bir zman mücadeleden kaçmayan bir oyuncuya yapılanlar ayıptır ayrıca holoskonun nası bir oyuncu olduğunu şimdi görces rıdvan'ın yorumuna katılıyorum ligde biz çoğu zaman geniş alanda oynamıyoruz ...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya rıdvan ın yorumlarına genelde katılırım ama bu sefer gözlemlerken bir şeyi kaçırmış sanırım Rıdvan Holosko nun sadece dripling özelliğine bakarak bu yorumu yapmış evet topla oynama tekniği çok yüksek olmayabilir ama çok iyi bir son vuruş özelliği var ve adam buldumu affetmiyor. Küçük takımlara karşı da ceza sahası içinde çok iyi işler yapacaktır bu vuruş tekniğiyle. Dar alanda iş yapcak adam aranıyorsa zaten elimizde o tarz bir Higuain var ona şans verirsin olur biter... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | verilen para çok adama lafımız yok...
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | holoskoya karsi olanlar hepsi salak...... holosko oynamadin daha tüm medyanin sizin yüzünüzden bilecek ona karsi oldugnuzu ve morali tüm düsecek..... ondan sonra da görürsünüz holoskonusu.....2 mac olmadan kaybedecegiz....aklinizi toplayni be!!!!!!
__________________ Sevmeye enge degil Mesafeler! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |