![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sen belediyede bile top oynayamssın hain ...
__________________ ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ , SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ .. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ibo seni çok bekledik patlama yaparsın diye ama biz patladık sen patlayamadın sus suski adam sansınlar
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sen adammısın be ibrahim akın ulan bu adam sana kac defa şans verdi bir olumlu hareketi göremedim gaziantep macı hariç bir sey yapmadın sen 10 maç sonradan girdin aydın karabulut 1 maç onbirde oynadı senden bin kat daha iyi oynadı sen ilk önce ignegi kendine batır | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 57
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
.....MADEM HARBİSİN BUNU TAKIM İÇİNDEYKEN SÖYLEYECEKTİN......
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ee etme bulma dünyası ibo sen zamanında ailton a bariz gol pozisyonlarında pas vermedin sırf o gol atamasın ben atimdiye dağlara taşlara attın topu ve adamın gitmesine sebep olanların başında sen geliyordun boşuna dememişler allahın sopası yoktur diye sana verilen fırsatları değerlendiremedin olacağı buydu çok bile kaldın beşiktaşta sen
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |